Şimdi Ara

Nvidia Denetim Masası En Yüksek Grafik Ayarı Nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli araştırıyorum ama net bir cevap okuyamıyorum forumlarda. ASUS GeForce GTX1660Ti ROG STRIX GDDR6 6GB 192Bit ekran kartına sahibim. Intel Core i5 9400F işlemci ile besliyorum. Bu sistemle doğal olarak oyunları en yüksek grafikte oynamak istiyorum. Oyun içinden gerekli ayarları yapıyorum ultraya alarak. Ama asıl cevap bulamadığım soru var aklımda. Nvidia Denetim Masasından ek olarak grafik yükseltme var mıdır? Mesela Nvidia Denetim Masasında FXAA kapalı. Ama oyuna girince FXAA yı 8x yapıyoruz diyelim. Nolcak şimdi kapalı mı olcak 8x mi olcak? Bu soruya net cevap bi türlü bulamıyorum.

Bu konudan anlayan varsa bana Nvidia Denetim Masasında en aşırı yüksek grafik ayarları nasıl olmalı birisi söyleyebilir mi? FPS önemli değil grafik önemli benim için. (Yazım hatası yaptıysam konuyu silmek yerine düzeltirseniz memnun olurum.)

• Genelde oyunlarda fxaa-smaa-txaa-msaa-taa ve dlss gibi kenar yumuşatma teknolojilerini bulundurdukları için nvidia bunu kapalı olarak ayarlıyor senin gördüğün o ayar eski oyunlarda eğerki fxaa yoksa sana bunu yapmana imkan veren bir özellik oluyor oyunda olmasa bile fxaa uyguluyor.Bunun dışında bu seçeneklere sahip olan yapımlarda ne ayarlarsan onu alırsın extra ayar yapmana gerek kalmıyor.
  • Seceneklerın ustune gel mouse ıle zaten altta turkce acıklaması var ona gore yap ayarlarını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.