Şimdi Ara

Nvidia'dan 1 veya 2 nesil sonra bomba gelecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nvidiadan 1 veya 2 nesil sonra bomba bir yenilik gelecek benim gibi tahminci veya sızıntı varmı ekipte merak ettim. Ipucunin ilk 2 harfini yazıcam ve günü gelince konuyu hortlatıcam HARDWARE Im...... bir ipucu daha Fake ile 0 Ka...
    Şuanki ekran kartları bu teknolojoden dolayı tamamen çöp olacak 2022.
    Not:Googlede boşuna aramayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hardware Imitation olabilir mi? Yani GPU, yazılımı en iyi çalıştıracak donanımı yapısını tespit edip kendini ona göre şekillendirecek.

• Demirci25 D kullanıcısına yanıt
    Yok değil.

• Yakında ekran kartı bölümüne birisi “Ben Mehdiyim” diye gelirse şaşırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 31 Ekim 2020; 23:30:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yıllarda 3000 serisi de bitmiş olur, haliyle normal bir durum olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 680,780,1080ti bu kartlar çıkalı kaç sene oldu şuan çöpmü 1660 fiyatına bir bak istersen. Sana değil ama teknik konuda yetersiz arkadaşlar saçma sapan şeyler yazmasın.

• Biliyorum ama söylemem. Duyunca sen de bir hoş olacaksın  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TeknolojiveBililisim T kullanıcısına yanıt
    benim demek istediğim yeni teknolojiler için uygun zamanlar 1-2 nesil sonrası, sonuçta rtx in de bir zamanı var, gelecek nesilde de rtx derlerse yeter artık derim şahsen, yeni şeyler söylemek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim söyleyeceksen söyle uğraştırma bizi.
    Söyleyince ne oldu
    Söylemeyeceksen konuyu niye açıyorsun bro?

• çok iddalı yazmışsınız hocam bakalım tutucakmı 

• Yeni oyunlar cok cekirdek optimizasyonu olmadan yada yeni ekrankartlarini fazlasiyla destekleyecek cpu lar olmadan guclu ekran kartlari cikmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: donda

Yakında ekran kartı bölümüne birisi “Ben Mehdiyim” diye gelirse şaşırmayın

Gel rtx 3000 konusuna medhiden geçilmiyor.  

• İnanılmaz bir teknolojinin geleceğini sanmıyorum.

Yeni oyun motorlarıyla beraber artan görsel kaliteyi karşılayacak donanımlar çıkacaktır üstüne biraz da RTX yaygınlaşacak bu kadar.

• Evet geçen sene açtığım bu mesajı firma farklı olsada dünyanın bir numaralı yazılım devlerinden biri getirip hatta tahmin ettiğimden daha öneyliymişki bu özellikten komple yazılımını bir üst seviye çıkardı, hayatımda ciddi anlamda yaptığım en iyi tajminlerde biriydi diyebilirim. Not: Kesinlikle bir sızıntı haberi değildi teknoliyi dibine kadar geliştirip kullanan birinin tahminiydi ayrıca bu firma Microsofr değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Directx 13 çıksın zaten psikolojik olarak öncekiler eskir 🤣

• NVIDIA Big Accelerator Memory mi ?

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    Hayır değil okumadınızmı, Nvidia yerine onun kadar dünyanın en büyük yazılım devlerinde biri getirdi hatta okadar önemliydiki bunun için yazılım bir üst versiyona taşıdı şimdi diyeceksinizki neden böyle yazıyorsun unutmayınki bu markaları geliştiren küçük insan gruplarıdır ve görünüküyorki herşeyden faydalanıyorlar, topu topu 2-3 kişi olanların varmı diye sadece nerede kaçkişi olduğumuzu görmek istedim, merak ettim.

• TeknolojiveBililisim T kullanıcısına yanıt

Ben de merak etmeye başladım şimdi ama bu teknolojinin eski nesil ekran kartlarını çöp edeceğini söylemişsiniz, çok iddialı bir yaklaşım ve bana hiç gerçekçi gelmedi. Microsoft'u kuran kişiler de iki kişiydi, şimdi ise dev bir şirket, yazılım konusunda size katılıyorum. Yeni bir OS içinde yeni bir API mi diyeceğim ama benzer donanıma sahip eski ekran kartları niye çöp oluyor, bunu izah ederseniz sevinirim, neticede yazılım donanıma uygun şekilde tasarlanıyor.

Microsoft'a bu saatten sonra kimse rakip olamaz zaten, ikinci tahmin geliştirilmiş Geforce Now diyeceğim ama bu tür cloud gaming sistemleri de hiçbir zaman fiziksel donanımın yerini alamaz ve alamayacak, örneğin multiplayer oyunlar cloud gaming'de lag ve takılma yapar. Ayrıca NVIDIA'nın GPU yol haritası ve yazılım teknolojileri de belli, açtığınız konu 1 veya 2 yıl sonra fena patlayacak gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Nisan 2022; 11:9:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.