Şimdi Ara

Nvidia CUDA ve PhysX özellikleri hk.bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende de var bu özellikler gt 330 m tam olarak açıklar mısınız ne işe yaradıklarını ?

• PhysX destekli oyunlarda partikül efektleri sis parçalanma gibi efektleri daha canlı ve gerçekci göstermeye yarayan bi teknolojidir cuda ise nvidia nın gpu mimarisinde kullandığı teknolojinin adıdır
  • DoubloN kullanıcısına yanıt
    Cudanin oyunlara katkısı ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destekleyen oyunlarda paralel işlem yapıyor gpu üzerinde böylece daha iyi performans alıyorsun ya da daha fazla şey olabiliyor oyun ortamında eş performansta.. CUDA paralel programlama dilidir bu arada.
  • o kartla o özelliklerden hiç bir verim alamassın sadece desteklemesiyle kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

o kartla o özelliklerden hiç bir verim alamassın sadece desteklemesiyle kalır

Sağol ben pcden kat kat verim alıyorum sen düşünme bunu.bf4 Ghost falan iyi ben sadece bu özellikleri sormak istedim

• way be o kartla o oyunları oynuyorsun demek o zaman gir metro last light aç physix in keyfini yaşa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

way be o kartla o oyunları oynuyorsun demek o zaman gir metro last light aç physix in keyfini yaşa

Evet herkes ezik bir sey sanıyor benim kartı

• kardes biraz oyle yıllar öncesnin giriş seviye kartı sayılır düşük çözünürlük kalitede oyun oynatıyorsa bişey diyemem bizim kuzende 710m var sürünüyor
  • prototype1903 kullanıcısına yanıt
    Ben bu pcyi 700 tlye aldim 700

Ghostda normal çoğu oyunda high oynuyorum

Ekran Kartı öyle takip kullanmakla olmaz.

İlgileneceksin onunla

Benimki 2009 kartı ama kasmadan ne sistemleri olan insanlardan iyi oynuyorum

Sistemim şu şekilde

I3 2.53 GHz 380m
    3 gb ram
    Nvidia gt 330 m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 11 Mart 2014; 22:23:14 >
  • GHOST İçin ramler yetersiz değilmi ben 6gb istiyor diye biliyorum fix en az 4gb düzelttilermi sonra acaba
  • Ayni ekran kartli R580'im de hayla istedigim her oyunu oynatiyor, 4 senelik bir laptop kartina gore oldukca saglam Crysis 3'te Dx'ten yattik ama

• Oynatır slowmonition ne güzel işte qhd çözünürlük low detail daha ne olsun allah bereket versin 700 liraya laptop aldı +5000. Liralık gaming laptopları solladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oynatır slowmonition ne güzel işte qhd çözünürlük low detail daha ne olsun allah bereket versin 700 liraya laptop aldı +5000. Liralık gaming laptopları solladı

• hayır.

@brsaltnc

@Grafen :crysis 3 kasıyor bıraz zaten kötü olmuş kanımca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.