Şimdi Ara

Nvidia cuda kullanımı hakkında.cudayı kullanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 650ti boost kartım mevcut, cuda testeği için bunu tercih ettim,
    badaboom ve xilisoft videoconverteri eski gtx 560 gtx 460ımda kullanmama rağmen
    bu yeni seri olduğu halde kullanamıyorum.
    resmi sitede gtx 5xe kadar destek verdiği söylenmiş.cuda aynı cuda değilmi neden kullanamıyorum.
    aldığıma pişman olmak üzereyim, sırf cuda için düşük modelmi tercih edeceğiz.
    cudanın son sürümü 7 kurulu.
    ek olarak cuda toolkit download edip kurdum driver ve cuda versiyonunu otomatik düşüğe aldı, sanırım güncellememiş.eski driver ve cudayı kurdu.6,5 sürümü.
    daha net anlaşılması için resim aşağıdaki ektedir, lütfen yardımcı olun.
    EDİT:EKLEME: Son olarak 347.09whql game ready driver'a döndüm tekrar ve cuda7 barındırıyor içinde.cuda özelliğini gene kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 19 Ocak 2015; 19:00:59 >

• ibrahimscare kullanıcısına yanıt

burada ki kutuyu seçemiyorsan program da bie sorun olabilir. Cudadan faydalanmak için formatın .mp4 olması gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

burada ki kutuyu seçemiyorsan program da bie sorun olabilir. Cudadan faydalanmak için formatın .mp4 olması gerekli.

Çeşitli programlar demedim hepsinde ayni.badaboomda ise aygıt cevap vermiyor hatası alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski sürücülerden birini dene mesela 332,21
  • ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Kartın bir sorunu olmadığını varsayarak sürücü problemi olabileceğinden başka aklıma bir şey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Kartın bir sorunu olmadığını varsayarak sürücü problemi olabileceğinden başka aklıma bir şey gelmiyor.

Şuan müsait değilim hocam sabah bakicam formatmi atsam acaba.yukarıdaki arkadaşım denediği sürümünde deneyeceğim, oyunlarda hic bir sıkıntım yok bf3 multi ve far cry ilaçlı sürüm mevcut.hic bir sıkıntı yasamadim.bundan dolayı bende donanımsal değil yazılımsal bir sorun olduğunu varsaydim.

• valla bendede aynı sorun var ama eski sürücülerde çalışıyor meret,eski sürücüleri tek tek dene ve en son sürücüde çalışanıı bul

not:ben uğraşmadım hangisinde çalışıyor diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

valla bendede aynı sorun var ama eski sürücülerde çalışıyor meret,eski sürücüleri tek tek dene ve en son sürücüde çalışanıı bul

Öğretmenim eski sürüm hangisi bakma şansınız varmı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 20 Ocak 2015; 9:49:02 >
  • aynı sorun bendede var google gezerken forumda konuna rastladım,xilisoftu güncellemek lazım diyenler var eski versiyon driver kullan diyen var zira eski versiyonda çalışıyordu sony vegas'da aynı problem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

aynı sorun bendede var google gezerken forumda konuna rastladım,xilisoftu güncellemek lazım diyenler var eski versiyon driver kullan diyen var zira eski versiyonda çalışıyordu sony vegas'da aynı problem var

Ne yapcaz hocam çalışan bir sürüm varmı geçmişe donuk hepsini yukliyerekmi çözeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

valla bendede aynı sorun var ama eski sürücülerde çalışıyor meret,eski sürücüleri tek tek dene ve en son sürücüde çalışanıı bul

Öğretmenim eski sürüm hangisi bakma şansınız varmı ;)

valla ben denemedim ama hatırladığım kadarıyla 323,27 de çalışıyordu;bi dene istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.