< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9184. sayfa)

-
-
msı gaming x çok iyidir ventus iyi değildir
-
Asusa nazaran, Msı ve Evganın dual fanlı modellerini tavsiye ederim. (Msı ventus gerek soğutma gerek pcb üstü devre bileşenleri olarak çokta iyi bir model değil ) Çift fanlı modeller daha çok düşük tdp değerli(tahmini, maximum 200watt gibi) gpu modellerinde tercih edilmeli. Yüksek tdpli olupta çift fanlı modeller yada eskiden çok kullanılan blower fanlı modeller ısı ve ses olarak sıkıntı çıkaracaktır. Genelde ekrankartı almadan ya da başkasına önermeden önce techpowerup sitesindeki incelemelere diğer kartlarla olan karşılaştırmasına bakarak karar veriyorum. Onun dışında forumlar ve belge niteliği taşıyacak şekilde, gerek üretici firmalara arızayı kanıt etmesi açısından, atılan youtube videoları ve forumlardaki kullanıcı deneyimlerini baz alıyorum. Sizde kart almadan önce çok araştirin hocam. 11–12–15 –20+ bin fiyatlara kart aliyoruz neden kronik sorunlu kartları alıp başımızı ağrıtalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasperPişmanlıktır -- 13 Mart 2022; 23:40:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam elektronik şans işidir. Arkadaşların söyledikleri de, incelemelerde yazılanlar da tamamıyla kişisel tecrübeler. Örneğin bana sorsanız orta seviyede (16xx, 26xx, 36xx) Ventus ve Armor serisini Gaming serisine yüz kere tercih ederim. Çünkü aynı modellerde ortalama %5-10 arası daha düşük tüketimine sahip. Bunun karşılığında aynı fan ayarında sıcaklık değerleri de 5 derece daha yüksek. Bununla beraber orta seviye kartlarda zaten ısınma sorunu olmadığı için rahatlıkla kabul edilebilir değerlerde çalışıyor. Diğer yandan 3070xx ve üzeri yüksek seviye modellerde 3 fan kesinlikle şart. Ama burada da tercihim fiyat farkına oranla yine Ventus 3x'ten yana olur. Keza benzer şekilde herkes ROG diye tutturur ama ROG serisi kartlara nazaran TUF serisi çok daha f/p odaklı bir seçim olur.
Marka tavsiyeleri de keza tamamıyla kişisel tecrübe. Ben coil whinedır, fan tıklamasıdır gibi saçma sapan, eften püften sorunları saymazsak şimdiye kadar Ne Asus ne de MSI'da en ufak bir sorun yaşamadım mesela. Keza Giga'da da yaşamadım. Ama adam var coil whine diye yahut benim fanımdan tıkırtı geliyor diye çıldırıyor.
Size tavsiyem fazla takmayın böyle şeyleri kafanıza, hayat kısa kuşlar uçuyor. :)
-
Abi kartı limitinin üstünde kullanırsan soğutacam diye full ayar fanlara yüklenirsen tabii ki kul yapımı, bir yerde patlar; fan balans yapar, bobin coil whine yapar. Kararında kullanmak lazım taşıyamayacağı yükü vermemek lazım hangi cihaz olursa olsun. Gigabyte-Asus-msi şahsi fikrim bu sektörün babaları. Gerek hizmet anlamında gerekse kalite anlamında tercih edilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu 3060Ti incelemesine bakarak,bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz.
3060Ti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inventus
PNY GeForce RTX 3070 Ti 8GB XLR8 Gaming VCG3070T8TFXPPB REVEL EPIC-X RGB Triple Fan RTX3070Ti, PCI-E16 4.0, 8GB/256bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=124093070TI - 16191tl
-
50 pound daha verip 3050 almak daha mantıklı
-
cuma günü co.uk dan aldım hocam 291 gbp, 5600 tl ediyor. takipte kalın tekrar gelebilir.
-
Çok teşekkür ederim. Mutlaka inceleyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herşey dahil 15.400 tl
amazon.co.jp
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC Graphics Board ZT-A30710J-10P VD7769https://www.amazon.co.jp/-/en/GAMING-GeForce-Trinity-Graphics-ZT-A30710J-10P/dp/B09989WFLR/ref=sr_1_2?crid=3TMIVQR9E80JP&keywords=3070ti&qid=1647223566&sprefix=3070ti%2Caps%2C243&sr=8-2 -
amazon.de
ZOTAC GAMING RTX 3070 Ti Grafikkarte, ZT-A30710B-10Phttps://www.amazon.de/-/tr/dp/B09D3SPQ85hocam o fiyata amazon.de'de var oradan alın en azından 2 yıl garantili olur
-
Hocam merhaba. Kart elinize ulaştı mı veya şu an hangi aşamada? Ben de sipariş verdim öyle bekliyorum pc açılmıyor kartsız :/
Sipariş takip No çalışmıyor her nedense. Sadece burdan takip edebiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugayTugran -- 14 Mart 2022; 9:7:44 >
Yok henüz bir gelişme yok. Kargo firması kolay gelsin olarak gözüküyor takip numarası ile sadece Amazondan görebiliyorum gönderiyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
APG rezil bir firma
-
-
Kodu girdiğimde bulunamadı diyor.
newegg az bi indirim yapmış gibi sanki
www.newegg.com
MSI Ventus GeForce RTX 3060 Ti Video Card RTX 3060 Ti VENTUS 3X 8G OC LHR - Newegg.comhttps://www.newegg.com/global/tr/msi-geforce-rtx-3060-ti-rtx-3060-ti-ventus-3x-8g-oc-lhr/p/N82E16814137680?Item=N82E16814137680&Source=socialshare&cm_mmc=snc-social-_-sr-_-14-137-680-_-03142022
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X