Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.645.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 75287529753075317532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim aynı şekilde bende sizin için iyi dileklerimi iletiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

Takipte kalın açılabilir
    3070ti 1007 Euro hersey dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.co.jp/RX-6700-XT-MECH-12G/dp/B08Z7DXHP5/

9200.

• Taksitli almak isteyen olabilir. 10.636 TL. Stok 1 adet. Satıcı Amazon Germany

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 24 Ekim 2021; 8:7:52 >

• hyperino kullanıcısına yanıt

Soru ve verilen cevapların hepsi şaka gibi. kart 3060ti bir kere 3060 değil. Son 3 aydır LHR olmayan 3060 ti bulup alabilmeniz münkün değil

• NeloAngelo kullanıcısına yanıt
    Artık bunuda alamayız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar amazon jb ziraaten para cekimi yapamıyor sanırım hangi kartlardan cekebiliyor bilen yazabılırmı ?

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt
    Hocam en az 5-6 kez siparişlerimden iptal etmeye çalıştım ama fark eden bir şey olmadı.
    Dün birde müşteri hizmetlerine mail göndereyim dedim. Bugün yanıt geldi iptal edilmiş siparişim.
    Türkiyede herhangibir türk alışveriş sitesinden sipariş iptal edince bir kaç günde para hesabimiza geri iade ediliyor. Amazon Japonya'da iptal edilen siparişlerde aynı durumda bir kaç günde iade oluyormu yoksa başka bir prosedür veya yapmamız gereken başka bir şeyler varmı bilfiniz varmı .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha girmez diye yatıp uyumuştum :).Ne kadardı hocam

• amazon jp provizyondaki siparişimi iptal etti. Ne zaman provizyondan gider? Başka kart alamıyorum.

• Hocam tr garanti ve taksit avantajlı maalesef fiyatlar bu şekilde.

Mesela geçenlerde17-18e 3080 koydulae hepsiburadada 5dk durmadı.çünkü 9 taksit ve garanti olayı var.

• Neredeyse 36 saat oldu sipariş vereli ancak Amazon Japonya hâlâ karttan çekim yapmadı. Bu normal midir ? Kart kaynaklı bir şeyse veya değilse bunu nasıl anlayabilirim ? Son olarak da sipariş iptal olmadan ödeme yöntemi değiştirebilir mi ?

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Bende de 3gün hiçbir hareket yoktu galakura 3060 provizyon vs hicbisey yoktu kredi kartından şüphelendim. Sonra başka kart bulunca iptal ettim diğer sipariş verdiğim kart Ayni gün provizyona girdi kartta sorun olmadığını anladım.

• ozgur4591 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam ben de Galakuro 3060 için sormuştum. Peki kartınız 0.01 Yan çekimi onayladı mi ? Enpara onaylamadi bende sonradan talep oluşurdum sıradaki işlemleri sorunsuz yapabilirsiniz diye mail attılar.

Bende 1 yen çekim denemesi bile yapmadı 3 gün boyunca bomboş hicbisey olmadı

Enpara atm card ise amazon.jp çekim yapamıyor.Bu sorunu enpara maalesef aylardır tam olarak çözemedi.Her iki tarafta topu birbirine atıyor.

Eğer KK ise banka ile konuştuktan sonra ödeme yönteminizi güncelleyip tekrar deneyin.

• NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon.co.jp
    GIGABYTE GV-N306TGAMING OC-8GD R2.0 NVIDIA GeForce RTX3060Ti Graphics Board, 8 GB
    https://www.amazon.co.jp/-/en/gp/product/B09G71BBSX?smid=AN1VRQENFRJN5&psc=1

78K 'dan 83K olmuş. Yakın zamanda bu fiyatlarıda arar olacağız.

Şu anda cok satanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 24 Ekim 2021; 10:49:22 >
  • Kredi kartı. Aynı kartla ödeme yöntemi nasıl güncelleniyor ki ? @lepton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat_006 -- 24 Ekim 2021; 10:51:17 >
  • 
Sayfa: önceki 75287529753075317532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.