< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7524. sayfa)

-
-
Az önce jp'den 3060 galakuro için 3 KASIM teslim. 5.6K karttan çekildi. 5.4 , 5.5k ödücekken hafta sonu sebebiyle enpara sağolsun 5.6k çekip 100tl- 150tl civarı geçirmiş oldu. Kart sağ sağlim gelsinde 100tl'yi aramıcaz artık bu ülkede.
-
Amazon Japonya satıcı ven gönderici olmalı. Satıcı Japon firması gönderici Amazon olunca dediğiniz gibi oluyor. Diğer türlü ikisi de Amazon ise sürekli yenileyin sayfayı olması lazım.
-
Hocam ilk alırken 1 yen denemesini ENPARA onaylanmamıştır diye mesaj attı mı size ? Ben dün akşam aldım da böyle olunca hevesim kursağımda kaldı. Yani onaylanması gerekli midir ? Esas parayı daha çekmedi.
-
Hocam bende 5787 çekmeye çalışıyor papara sizinki yine iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz bilirsiniz ama bence aşırı fark yoksa 100-200'yi bir daha perişan olmamak için verin derim.
-
1 yen onaylanmak zorunda.
Enparayi arayin amazon jp den alışveriş yaptım engellemeyin diye not düşürün mh den.
Yoksa iptal olur.
Ki bu siparişiniz büyük ihtimalle iptal olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir şey görmüyoruz biz dediler. Şimdi bir daha arayayım.
-
Aynı durum eşimin kartta'da oldu. Online işleme girince kartın yurt dışı alışverise kapalı olduğunu öğrendik. Enpara online işlemine girip Ayarlardan Güvenlik sekmesine gelip. En altta bulunan Yurt dışı kısıtlama İnternet şubesi yurt dışından kullanıma açıktır yapmanız gerekmektedir. Aksi halde siparişiniz bir süre sonra iptal olabilir. Ben riske atmamak icin (Normalde cuma günü mesai saati içinde çekilebilirdi) hafta sonuda olsa açık yaptım ve hemen parayı çekti. Bilginiz olsun.
Enpara K.kartı Çekilen tutar 5.6K
Edit Ekleme:
Enpara'da yurt içi alışverişi ayrı yurt dışı alışverişi ayrı olarak açılıyor. Bilmeyen arkadaşlar olabilir.
Ayarlardan İnternet / Posta / Telefon ile alışveriş Açık konumuna getirirlerse kart sadece yurt içi alışverine açık olur. Yurt dısı alışveriş için yukarıdaki işlemleri yapınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 23 Ekim 2021; 20:21:54 >
-
3 4 sayfa geride link paylaşmıştım bugün
-
Papara ininal mantığında çalışan ön ödemeli bir şirket. Dolayısı ile çok daha yüksek çekilmesi normal bir durum. Yurt dısı alışverişlerinde kur farkını en az yansıtan özellikle hafta sonları için KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE ENPARA tecrübe ile sabit.
-
alınmaz galakurodan daha çok ısınıyor oyunda ve miningde
-
O kısım açık kontrol ettim. Bankayı da aradım işlemi onaylamak için not düştüler de 2 iş günü diyorlar sıkıntı burada.
-
Üstteki daha çok ısınıyor muhabbeti doğru değil.
Elde öyle bir veri varsa da; iki karta da sahip olan kişiler ellerindeki kart sorunlu mu diye gerekli kontrolleri yapsınlar.
İşinizi garantiye almak için yazıyorum. O kısım açık bile olsa kapalı konuma getirip onaylayın ardından tekrar açık konuma getirip onay verin. Ayrıca teslim tarihi ne gözüküyor kart. Bende 9 kasım gözüküyordu. Açık konumara getirince hemen çekti ve 3 Kasım teslim olarak değişti. Bilginiz olsun.
-
Öyle yapayım tamamdır. Benim de 9 kasım.
-
Ben cumartesi aldım dhl dün teslim etti zaten anakartada ihtiyacım vardı iyi denk geldi. ben aldığımda 11308 tl di var sen hesap et 1 haftada fiyat nerden nereye gelmiş niyetin varsa al gitsin
-
Hem stok bitti hem siz daha uyguna almıssınız 11.5k civarı daha uygunmuş fiyatı.
-
Arkadaşlar amazon italya kaç gün bekliyor ödeme için ayın 21'inde siparişim var ama haftasonu ödersem banka kurdan çok fazla geçirecek pazartesiye kadar bekletir mi
Fiyatta çok iyi değil gigabyte 3060ti 751 euro
Banka farketmesizin 1 yen çekilmesimi gerekiyor? Bende ne çekim var ne de red var provizyona da daha düşmedi 3 gün oldu hareket yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X