valla hocam performans olarak bişey diyemem hala gelmedi :D ama attığım videodaki değerlendirmeler vs doğruysa benim eski karttan iyiymiş |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (5363. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

29 Misafir (18 Mobil) - 11 Masaüstü,
18 Mobil

Giriş
-
Amazon genelde geç gösteriyor, 1-1.5 ay gösterdiği ürünler 3-4 güne gelebiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: melihcskn
Amazon genelde geç gösteriyor, 1-1.5 ay gösterdiği ürünler 3-4 güne gelebiliyor.ürünün garanti olayı nasıl oluyor peki ? ince hesaptan aldıgım pnyyi açmadan iade edip bu modeli almak istiyorumda
-
quote:
Orijinalden alıntı: R.Karaeskiürünün garanti olayı nasıl oluyor peki ? ince hesaptan aldıgım pnyyi açmadan iade edip bu modeli almak istiyorumda
Alıntıları Göster2 yıl amazon garantisi var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthemAbi2 yıl amazon garantisi var.
Alıntıları Gösteranladım hocam pnyyi açmadan iade edip bunu alcamda kaç güne teslim edilir acaba 2 ağustos gözüküyorda sistemde.
-
-
https://www.amazon.com.tr/dp/B096Y1PQ16 6500tl 3060 elite
-
2 yıl garantili, bir sorun olduğunda Amazon.com.tr kargo vs. ne gerekiyorsa hallediyormuş. Yalnız dikkat etmen gereken bir konu var, Amazon Germany'den aldıktan sonra keyfi iade etmek istersen, paranın tamamını alabilmek için 14 gün içinde yollaman lazım, eğer 30 günlük sürece girersen gümrük parası iade edilmiyor. Garantiye yolladığın ürünlerde sıkıntı yok onlar tam iade.
Tamamdir hocam aldim urunu pny kargoya verilmiş onu acmadan iade edip asusu bekliycem. 2 agustos diyor teslim tarihine ama :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yetişemedim. İyi fiyattı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tuf muhtemelen stoktan çıkıyor, o tarihlere kalma ihtimali yok.
Suprim düşmeyince herkes yine tufa yöneldi sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görür görmez tıkladım bitmiş 😑
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazon
Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 Elite 12GB V2 LHR ekran kartıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B096Y1PQ16/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_RXJERYN0P1B0HH394JF1?_encoding=UTF8&psc=1
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
zotac amp holo 3070 ti 10500 tl ye sık sık düşüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: E4747zotac amp holo 3070 ti 10500 tl ye sık sık düşüyor
9,5 K yada düşüyor bazen.
-
ASUS TUF Gaming 3070 Ti alıp kargolanan varmı?
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X