Şimdi Ara

Nvidia 8400M GS Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun şu ki ekran kartını yüklüyorum nvidianın sitesinden en yeni versiyonu olarakta Version:

260.99 WHQL karşıma bunu çıkartıyo indirip kuruyorum.Yalnız kurduktan sonra pcyi normal olarak açamıyorum.Tekrardan driveri siliyorum kendi kendine standart vga bağdaştırıcısını yüklüyor.Pcyi normal olarak açamıyorumdan kastımda görüntü gelmiyor.Bir kaç defa geldi fakat ondada aygıt yöneticisinden baktığımda aygıt düzgün çalışmıyor diyor.
    Acer Aspire 5720ZG
    Ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler.

• Işletim sistemin nedir ?
    Kartın 8400MGS olduğundan eminmisin ?

Edit : Şurdaki link'e göre Vista kullanıyor olman lazım, eğer işletim sistemin'de 1 değişiklik yapmadıysan, o linkte Filter Available Drivers By Your Specific Computer Model yazan yerin önünden makinanı seç arat sürücüye ulaşırsın.

Farklı 1 işletim sistemi kullanıyorsan'da nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 2 Aralık 2010; 15:41:04 >

• Kartım 8400M GS işletim sistemimde evet vista.
    Filter Available Drivers By Your Specific Computer Model dediğiniz yer neresi göremedimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LCburningmydream -- 2 Aralık 2010; 15:27:09 >
  • Sen en iyisi;
    Vista 32Bit için bu sürücüyü
    Vista 64bit için bu sürücüyü kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 2 Aralık 2010; 15:37:18 >
  • Yüklerken kapat hatası alıyorum.Başka birşey önerebilirmisiniz. :/
  • Kartını sürücüye kendin tanıt, sürücüyü yüklemek için setup'a tıkladığında c:'de nvidia klasörüne atıcak, istersen şu anda ordaki nvidia klasörünü sil, yeniden yükleme başlat orada yeni sürücü için 1 klasör yapıp içine çıkarıcak exe.'yi ve yine yükleme başarısız olucak, sonra extract işlemini geçerek (çünki sende yükleme başlattığın için c:'de olucak nvidia klasörü) aşağıda linkini verdiğim şekilde elle kur sürücünü.
    C: 'de nvidia klasöründeki inf. dosyasını göstericeksin.

Link : manuel sürücü kurulum vista

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 2 Aralık 2010; 17:39:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    GT740 ekran kartı sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.