Şimdi Ara

Nvidia 740m ekran kartı aygıt yöneticisinde görünmüyor [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eylül ayında lenovo z510 laptop almıştım windows 8.1 yüklü sürekli gelen güncellemeleri de yaptım ekran kartını da birkaç kez güncelledim ama bugün oyun oynarken kasma olduğunu farkettim ve nvidia denetim masasına girip kontrol edeyim dedim baktım nvidia denetim masası yok aradım bulamadım o ana kadar vardı yüksek performanslı nvidia işlemciini seçiyordm oyunlarda ama birden yok olmus bulamadım nvidia denetim masasını sonra aygıt yöneticisine girdim nvidia 740m görüntü bağdaştırıcılarında yoktu eskiden olmasına rağmen birkaç kez buradan ekran kartını güncellemiştim ve orda görünmüyordu görünüm sekmesinden gizli aygıtları gösteri seçtim ilk başta gizli olarak görünüyordu sonra o da kayboldu ve şu anda intel hd graphics 4600 var sadece bide intel hd graphics 4600 den gizli olan var resimlerini paylaşacağım şimdi.

Anlayacağınız şuana kadar olmasına rağmen aygıt yöneticisinde nvidia 740m yok ve olmadığı için driver kuramıyorum nvidia denetim masasına giremiyor performans düşük yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Resimler

http://hizliresim.com/LYlPXj
    http://hizliresim.com/2Y67Rq

BENİM UYGULADIĞIM ÇÖZÜM:

Sorun çözülmüştür.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm olsun die aşağıda açıklayacağım.

Eğer aygıt yöneticisinde ekran kartınızı bulamıyorsanız, aygıt yönetcisini açın görüntü bağdaştırıcılarında hem intel hem de nvidia(veya amd) ekran kartını tamamen kaldırın.
    Daha sonra display driver uninstaller programını indirin sırasıyla intel ve nvidia(veya amd) ekran kartına ait bütün dosyaları bu program ile kaldırabilirsiniz.İntel ekran kartına
    ait dosyaları bu programla sildikten sonra yeniden başlatın pc yi ve aynı işlemi nvidia(veya amd) ile de yapın.Daha sonra ilk inteli kurun yeniden başlatın ve en son nvidia(veya amd)i kurun olacaktır
    en azından bende işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancheas -- 16 Ocak 2015; 13:20:34 >

- İşler Güçler -
    Rambo ney lan!

• Sorun çözülmüştür.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm olsun die aşağıda açıklayacağım.

Eğer aygıt yöneticisinde ekran kartınızı bulamıyorsanız, aygıt yönetcisini açın görüntü bağdaştırıcılarında hem intel hem de nvidia(veya amd) ekran kartını tamamen kaldırın.
    Daha sonra display driver uninstaller programını indirin sırasıyla intel ve nvidia(veya amd) ekran kartına ait bütün dosyaları bu program ile kaldırabilirsiniz.İntel ekran kartına
    ait dosyaları bu programla sildikten sonra yeniden başlatın pc yi ve aynı işlemi nvidia(veya amd) ile de yapın.Daha sonra ilk inteli kurun yeniden başlatın ve en son nvidia(veya amd)i kurun olacaktır
    en azından bende işe yaradı.

- İşler Güçler -
    Rambo ney lan!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nvidia ekran kartını görmüyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.