Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3Ddef programında her türlü oyunu açıyorum ama şunlarda sorun var yardımcı olurmusunuz? :

Black Ops 2 (oyun açılıyor sonra simsiyah ekran oluyor)
    Most Wanted 2 (gölgeleme hataları mevcut)
    Euro Truck Simulator 2 (menü 3D, oyun normal 2D)

Cevaplarsanız lütfen alıntı yapın da göreyim dostlarım şimdiden sağolun

Yazmıştım ama yanıt gelmedi kimseden :(
  • Amd hd6950 ekran kartim var pc ekranida 3d ozellikli degil ancak yinede bu ekranla nvidia da 3d goruntu cevirisi yapabiliyordum tabiki cok guzel olmuyordu ama yinede iyiydi amd de hd3d teknolojisini bi turlu aktiflestiremiyorum yardimci olur musunuz bi nasil aktif hale getirecem crysis 2 de falan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd hd6950 ekran kartim var pc ekranida 3d ozellikli degil ancak yinede bu ekranla nvidia da 3d goruntu cevirisi yapabiliyordum tabiki cok guzel olmuyordu ama yinede iyiydi amd de hd3d teknolojisini bi turlu aktiflestiremiyorum yardimci olur musunuz bi nasil aktif hale getirecem crysis 2 de falan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tgvx111

Amd hd6950 ekran kartim var pc ekranida 3d ozellikli degil ancak yinede bu ekranla nvidia da 3d goruntu cevirisi yapabiliyordum tabiki cok guzel olmuyordu ama yinede iyiydi amd de hd3d teknolojisini bi turlu aktiflestiremiyorum yardimci olur musunuz bi nasil aktif hale getirecem crysis 2 de falan ?

3ddef3d programını kurun, 3B oyunlar ikonuna tıklayıp crysis 2yi ekleyin ve çalıştırın
  • Ben bir şey soracam şimdi yeni tvler Gözlüksüz 3D görüyorsun o nasıl oluyor?????
  • Nvidia 3D TV Play'e alternatif ucretsiz bir yazilim yok mu? İlla para mi bayilicaz buna...

• quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma36

öncelikle gerçekten yararlılık konusunda müthiş bir konu TEŞEKKÜRLER.

lg 32 lw 4500 tv ve gtx 560 ekran kartı ile oyunlar fena sayılmaz sadece black ops da takılma oluyor biraz.sanırım oda oyundan kaynaklı idi zamanında normal oynarkende takılma oluyordu.

BU N VİDİA TV 3D yazılımı pahalıymış ama alınacak başka yolu yok :)şuan deneme aşamsındayım.

bu arada becerebilirsem FİFA 2013 DEN 3D OYUN İÇİ GÖRÜNTÜ KOYMAYA ÇALIŞACAĞIM.

nvidia 3d tv playin ne gibi faydası var dostum. nasıl kurulur sanırım 20 gün beleşmiş...

dostum nvidia kartın varsa ve 3d tv de oyun oynamak istiyor isen mecbur kuracaksın....onu kurduğunda birçok oyunu 3d oynayabiliyorsun nvidia denetim masasından indir ve kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: GUCCİ_MAN

NomadCRY, cevaplarınız için teşekkür ederim.o zaman bendeki sorun ya HDMI kablosundan ya da Nvidia 500 serisine geçmek olacak.Bende birde DVI PC yazısı çıkmıyor.NVİDİA TV PLAY yazılımını Trial kullanıyorum,

acaba o yüzdenmi tüm özeliklerinden yararlanamıyorum.Siz ne tür HDMI kablosu kullanıyorsunuz?

guzell
  • beyler 6670 HD3D ekran kartım var 3D tv var birde pc den 3D video açtığımda ekran 3D göstermiyor nedendir ?
  • Arkadaşlar Bi Saniye Bakarmısınız 1!!!!!:......
    -Xp Sp3 2011
    -İntel(R) Celeron(R) CPU 2.13 GHz
    -1 GB Ram
    -512 MB Ekran Kartı İle

ETS2 Yani : Euro Truck Simulator 2 Yi Kaldırırmı En Düşük Ayara Getirsem Bile Yani 800x600 Falan Getirsem Genede Kaldırırmı ... Yardım Lütfen Ona Göre Alıcam Oyunun Çok Hayranı Ve Meraklısıyımda .
  • Beyler bu tridef 3D programını kurdum fakat " 3D devre dışı bırakıldı.Lütfen tam ekran moduna geçin" hatası çıkıyor. Bir türlü çözemedim. Var mı fikri olan?

TV'ye hdmi 1.4 ile bağlıyorum. Ekranın kenarında siyah boşluklar var. Ondan diye tahmin ediyorum ama bir türlü düzeltemedim.
  • input lagı düşük 3d monitor var mı şu an piyasada dostlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Elinize sağlık harika bir çalışma ve paylaşım. Çok yarar ve güzel bir konu olmuş

oyunlar için bence mükemmel bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Eline koluna sağlık mükemmel anlatım...

güzel bir sayfa olmş güncellemeleride yapılsa daha yardımcı olursunuz
  • Konu kuş konmaz kervan geçmez bir hal almış, bence üstkonu statüsü kaldırılsın, üst konu olunca kimsenin baktığı olmuyor, zaten mobilde gözükmüyor bile
  • evet üst konu olması dezavantaj gibi

3d apayrı bir dünyadır

en son silent hill 2'yi 3d olarak bitirdim
    normalde nvidia oyun listesinde görünmüyor ama oyun 3d vision ready kadar kaliteli 3d oynanıyor
  • şu anki varolan oyunların hepsini açabilen fiyat olarakta en uygun kart hangisi?
  • gtx670 çok iyi
  • Yararlı bir konu olmuş ama resimlerin yenilenmesi lazım...
  • merhaba arkadaşlar,

yardımınıza ihtiyacım var ;

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/3000-series-81-cm-32-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-32pfl3606h_12/prd/?t=specifications
    ve GTX680amp ekran kartımı 3D destekli hdmi kablo ile linkteki TV me bağladım. 1920x1080p(doğal) ve 60Hz olarak gösteriyor, nvidia kontrol panelde*

Forumdan uğur bey den, nvidia 3D vision kit aldım. Bana adım adım ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek var mı? (3D oyun oynamak istiyorum*)

teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.