Şimdi Ara

NVDİA geforce 540M sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba; dün gece itibariyle windows ultimate olan sistemimi windows 8 pro yaptım ve gerekli güncelleştirmeleri yükledim. 2 yıldır format atmıyordum ve bunun iyi geleceğini düşündün. Bilgisayarımın markası ise Lenovo z570. (sistem özellikleriini aşağıda vereceğim) Ekran kartı güncellemeleri yan programları flash playerlar yani aklıma gelen hemen her şeyi yükledim. Ancak bugün League of Legends oyununa girdiğimde fps sorunuyla karşılaştım. Oyun içinde arkadaşlarıma yazarken gönderdiğim şeyler bile geç geliyordu. İnternet sıkıntım yok, HD filmleri izleyebiliyorum. Ama oyunda neden sıkıntı yaşıyorum? Nvdia denetim masasından performansı arttırdım kalitede değil ivme yani. Sonra öncesinde sadece league of legend'i nvdia ile aç vardı şimdi tüm programları da yaptım ama sorunu aşamadım. Sizce eksik yüklediğim bir şey mi var?

Sistem Özellikleri:
    İşlemci: İntel Coree i-5 2.40 GHZ
    6 gb Ram
    64 Bit işletim sistemi
    Nvidia 540m ekran kartı.

Son olarak formattan önce sistem puanına yaklaşık 6 küsürlerde veriyordu. Şimdi 3,7 gibi felaket bir şekilde sistem bilgisi var.

• Lenovo ile ilgili herkes sıkıntı yaşıyor neredeyse. İyi bir markanın z570 modellerinde bu kadar sorun çıkması şaşırtıyor beni.
  • bu bi problem değil aynı leptoptan bendede var z570 de optimus ekran kartı olduğu için bazı oyunlara hd3000 ile girebiliyor oyunlara girerken sağ tıklayıp yüksek grafik işlemci ile açın zaten nvidia control panelden ayarlayabiliyorsun oyunların hangi kart ile açılacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubaxx

bu bi problem değil aynı leptoptan bendede var z570 de optimus ekran kartı olduğu için bazı oyunlara hd3000 ile girebiliyor oyunlara girerken sağ tıklayıp yüksek grafik işlemci ile açın zaten nvidia control panelden ayarlayabiliyorsun oyunların hangi kart ile açılacağını.

Teşekkür ederim konumla ilgilendiğiniz için. Kontrol panelinden oyunumu zaten nvdia yüksek işlemci ile çalıştır yaptım. 3D kalitesini kalite değil full performans yaptım. Yani her şeyi yaptım kaliteden ödün verip. Ama bir türlü olmadı dostum. Güncel ekran kartını kaldırıp bir önceki sürümü yükledim. Onda da işe yaramadı ne yazik ki, başlangıçta 80 fps dedi hareket ettiğim her an 2 fps ye inip dondu ekran. Oyunu silip baştan yükledim ama halledemedim.

• ilk önce sağ tıklayıp yüksek grafikle açın oyunu bazı oyunlarda nvidia controlden nekdar ayarlasanızda oyunu gene hd3000 ile açabiiyor. ikincisi ise 2 fsp indiyse ya yazılımsal yada donanımsal bir problem var gt540m o oyunda imkanı yok 2fsp ye düşmez ki hd3000 bile düşmez.
  • jubaxx kullanıcısına yanıt
    Sizce ne tür bir yazılımsal sorun olabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.