Şimdi Ara

nv4.disp hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün oyundayken bilgisayar nv4.disp hatası verdi bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım. Uzun süreli kullanmak istediğim için daha şimdiden bir sorunla karşılaşmak istemiyorum, eksikleri varmıdır değiştirilmesi gereken yerleri veya görüşlerinizi belirtirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red-Dragon -- 23 Ekim 2013; 18:55:33 >

• İşlemci ve anakart daha iyi bir seçim yapılabilirdi ama tam bütçenizi bilmediğim için yorum yapmıyorum ama ekran kartı güzel ancak 2012 ve sonrasında çıkacak oyunlar için belli olmaz ama şuana kadar çıkan oyunlar için birşey söyleyemem

Not: Bu Hesap Ortak Kullanılmaktadır
  • psu nuz 300w.

ekran kartınız

GPU: NVIDIA GeForce 9800 GT (G92)
    Üretim tekniği: 65 nm
    Paralel işlemci sayısı:112
    Doku birimi: 56
    ROP: 16
    Bellek tipi: GDDR3
    Bellek arabirimi: 256 bit
    Çekirdek hızı:550
    Bellek hızı:900 MHz (Efektif 1800 MHz)
    Bellek miktarı:512 MB

en yüksek kart gücü 105 W civarında
    işlemci 95 w civarında
    dısket surucu-hdd-kasa -fanı - dıger aygıtlar eklendıgınde sistemın cektıgı watt dahada artarmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaeL JacksoN qkN -- 8 Aralık 2011; 19:34:18 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mundt -- 8 Aralık 2011; 19:43:35 >

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• quote:

Orijinalden alıntı: DECKARD_

sistemi daha almadıysanız mutlaka değişiklik yapın, bu saatten sonra 9800 falan alınmaz.
    edit: almışsınız bile geçmiş olsun.

toplamda 100 lira daha oynayabilir bütçede. Neler değişmeli?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0xc00000e hatası
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandem_10

Bir bilgisayarcıya gidip bütçem doğrultusunda sistem toplattım özellikleri şunlar;

İşlemci: İntel Core i3 2100 3.10
    Anakart: Asus (i) P8H61-M LX R3 H61 DDR3 V+S+GL 1155P
    Bellek: Kingston 4 GB DDR3 1333 Mhz
    Sabit Disk: 500 GB Seagate 7200 RPM Sata3 16 MB
    Ekran Kartı: 1 GB Zotac 9800GT 256 Bit
    Kasa: AOpen ES55C-03 300W
    Maliyeti: 1.000 TL

Bu gün oyundayken bilgisayar nv4.disp hatası verdi bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım. Uzun süreli kullanmak istediğim için daha şimdiden bir sorunla karşılaşmak istemiyorum, eksikleri varmıdır değiştirilmesi gereken yerleri veya görüşlerinizi belirtirmisiniz?

Ekran kartı ile ilgili bir problem. Yazılımsal olarak düzelten de var, düzeltemeyen de.
    Parça seçimleri iyi olmamış. Eğer değiştirme şansı varsa komple bir sistem yazılabilir. Değiştirmeye imkan yoksa ekran kartını HD5750 yapın. Kasa ve ekran kartını değiştirme şansınız varsa daha iyi seçimler yapılmalı.

• Arkadaşım sistemi aldınız mı net olarak yazsanız daha iyi olur ama ekran kartından direk kaybetmişsiniz.9800gt artık alınamayacak kadar eskidi artık (daha düşük kartı olupta 2.el terfi edenler hariç) ama 0 alacak kişi için hiç iyi bir seçim olmamış.Daha iyi işlemci olmalıydı bütçenize göre amd alsaymışsınız daha iyi olrmuş.
    İntel Core i5 6400 with Xigmatek Gaia | Sapphire RX 5600XT Pulse | Asus B150M-K D3 | Corsair 2x4 GB 1866 Mhz | Samsung SSD EVO 850 250GB OS QVO 1TB DEPO | Corsair VS650 PSU | Samsung C27HG70 2K 144Hz | S9 Plüs 64 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

Arkadaşım sistemi aldınız mı net olarak yazsanız daha iyi olur ama ekran kartından direk kaybetmişsiniz.9800gt artık alınamayacak kadar eskidi artık (daha düşük kartı olupta 2.el terfi edenler hariç) ama 0 alacak kişi için hiç iyi bir seçim olmamış.Daha iyi işlemci olmalıydı bütçenize göre amd alsaymışsınız daha iyi olrmuş.

Sistemi aldım, Güvenerek toplatmıştım hata yapmışım bundan sonra kimseye güvenim kalmadı kullanıcam artık yapacak bir şeyim yok :( hepinize teşekkür ederim.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.