Şimdi Ara

NV Buff Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başıma sadece bu akşam geldi ve merak ettim NV hangi durumlarda bitiyor benim bildiğim zamanın dolması ve sunucudan çıkılması fakat az önce 2 kere başıma geldi tam nv 4 ettim 1 elit grup daha kestim sıfırlandı sonra tekrar fields of misery de 3 tane forsarken de 2 tane kestim 5 oldu wardeni keserken tam ortasında nv yine gitti üstelik zaman dolmamasına ve sunucudan hiç çıkış yapmamama rağmen cevabınız için şimdiden teşekkürler

• Skill degistirince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Skill degistirince.

Tabi ya teşekkürler arkadaş.
  • Benim de başıma gelmişti de... Ne saçma!!! Skill değiştiriyoruz diye NV gider mi yaaa?
  • Acı bir şekilde öğrendim ki şöyle de gidiyor :

1-2-3-4 tuşlarından birini sol mouse ile tıklayıp alın, skill değiştirince NV nin yok olacağını hatırlayıp yavaşça yerine geri bırakın ..
    hoop NV yok oldu :-))
  • Yaa bi de şu olay oluyor bende;
    WD ile oynuyorum, ani bi şekilde acid rain yapmaya çalışınca skill kısmı yokoluyor, o kargaşada S'ye bas, skill'i-rune'u yerine koy derken WD mefta... Size de oluyor mu???
  • skilleri seçip düzenledikten sonra e.modu kapatın. Böylece skill bar'daki skiller sürüklenerek kaybolmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

skilleri seçip düzenledikten sonra e.modu kapatın. Böylece skill bar'daki skiller sürüklenerek kaybolmaz.

teşekkürler bazen banada oluyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.