Şimdi Ara

NUTUK - M.Kemal ATATÜRK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atatürkümüzün Nutuk adlı eseri hakkında buraya görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Bence Türkiye de bu eser okunmuyor...Sizin görüşleriniz nelerdir ???

• Bir kanalda biri bu kitabın daha doğru düzgün çevirisinin yapılmadığını söylüyordu doğru mudur?
  • maalesef okumuyoruz ve okutmuyoruz.kuran-ı kerimin türkçe mealleri etrafta bedavaya dağıtılırken nutuk neden dagıtılmıyor.ülkemizde Atatürk'ü kullanan kesim neden belirli meydanlarda bu kitabı dagıtmıyorlar.
    Okullarımızda belli belirsiz batılı saçma sapan romanlar okunurken;M.E.B'lığı neden Nutuk'u sadeleştirip ögrencilere dağıtmıyor.Nedenini çok iyi biliyoruz fakat pff
  • Her evde bulunması her çocuğun,gencin,yaşlının okuması gereken bir eser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.SAYGILI -- 4 Nisan 2010; 23:23:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

maalesef okumuyoruz ve okutmuyoruz.kuran-ı kerimin türkçe mealleri etrafta bedavaya dağıtılırken nutuk neden dagıtılmıyor.ülkemizde Atatürk'ü kullanan kesim neden belirli meydanlarda bu kitabı dagıtmıyorlar.
    Okullarımızda belli belirsiz batılı saçma sapan romanlar okunurken;M.E.B'lığı neden Nutuk'u sadeleştirip ögrencilere dağıtmıyor.Nedenini çok iyi biliyoruz fakat pff

Nutuk adlı eseri Kur'an ile karşılaştırman komple yanlış olur hocam.
    Kesinlikle herkesin okuması gereken kitap bu doğru ama senin yaptığın yanlış.
  • oktayd arkadaşım senin karşılaştırman bana göre çok yanlış olur çünkü Kuran-ı Kerim dini bir kitaptır.Tabi ki her türk genci Nutuk u açıp okumalı...Diğer söylediklerinin hepsine katılıyorum.Ve çok merak ettim neden avatarında Venezuela nın bayrağı var oraya Türk bayrağı daha çok yakışmaz mı sence???
    Ve bizim Ülkemizde nedense Kuran-ı Kerimi arapça okumak türkçe okumaktan daha önemli görülüyor.Bana sorarsanız anlamadan Arapça okumaktansa anlayarak Türkçe okumak daha mantıklıdır
  • Yazın okuyacaklarım arasında kitap. Çok daha önceden okumam gerekirdi aslında...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.