Şimdi Ara

Nutella 750 Gr 11.75 TL (İndi mağazaları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denizli ve Aydında marketleri bulunabiliyor.

Benim gördüğüm Kınıklı şubesiydi , tahminimce tüm İndilerde geçerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11.75 iyi fiyat
    Fakat özellikle en son aldığım 750g nutella neredeyse çokokrem gibiydi tadı.
    Evdekiler bile farketti..

Mahalledeki ucz ile anlaştım, her zaman 12.50den alıyorum nutellayı ama tadı böyle olacaksa uzun süre almam
    Sarelle, Torku demeyin boşa, yerli malı yurdun malı vatandaşı kazıklamalı zihniyetinde.
  • Kocaelinde de mopasta 11.75

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

11.75 iyi fiyat

Mahalledeki ucz ile anlaştım, her zaman 12.50den alıyorum nutellayı ama tadı böyle olacaksa uzun süre almam
    Sarelle, Torku demeyin boşa, yerli malı yurdun malı vatandaşı kazıklamalı zihniyetinde.

Ben sarelleyi beğenmiyorum. Bana göre en lezzetlisi torku. Nutella nın eski lezzeti yok. 9tl den yaptın torku stoğumda bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 7 Kasım 2015; 15:01:12 >
  • made in turkey olanları almayın gerçek nutella ile alakası yok

made in poland olanlar gerçek nutelladır.Onlarda sadece 180 gr olanlar made in poland
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

11.75 iyi fiyat

Ben sarelleyi beğenmiyorum. Bana göre en lezzetlisi torku. Nutella nın eski lezzeti yok. 9tl den yaptın torku stoğumda bitmiş

Torku bile ilk çıktığı döneme göre tadı değişti.
    Artık fındık mahsulundenmidir, yoksa başka bir mudahelemi vardır bilmiyorum. Tadı değişti.

nutella ise, Halbuki ferrero turkiyedeki en büyük fındık ithalatçısını satın aldı. Manisada kocaman tesis kurdu. Kalite düştü fiyat yükseldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.