Şimdi Ara

NUSRET: 10 yıl önce ayda 400 dolarla çalışan insandım.Bugün şirketimin marka değeri 1.5 milyar dolar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
11.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Konuyu açan sensin, laf yetiştirmek diyorsun. Kafanın algılamadığı şeylerden bahsettiğim için diyet ödemem gerekmiyor. Anan-baban 2-3 yaş aralığında demir eksikliğiyle büyütmeseymiş seni, git onlara sitem et.
    Benim cümlemi eleştirirsen cevap veririm alıntı yapmasanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, siz bir uyuyun, belki öyle taşlar yerine oturur. Nöron kalmamış hepsi sigma dalgaları salıyor(ayakta uyuyorsunuz).

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Arkadaşlar, siz bir uyuyun, belki öyle taşlar yerine oturur. Nöron kalmamış hepsi sigma dalgaları salıyor(ayakta uyuyorsunuz).
    hocam hakkaten arkadaş haklıymış. ben bir uyudum uyandım, taşlar yerine hem de öyle bir oturdu ki anlatamam
  • Nusret'i çok sevmesemde adam Türkiye'nin diğer p*ç zenginlerinden katlarca iyidir mesela Ağaoğlu gibi kankisi sayesinde (RTE) zengin olmuş bir adam değildir en azından...
  • Instagram ne alaka la. Sosyal medya yavsaklarina benzetmeniz çok yanlis.
    Adam yasa-ahlak-etik dışı bir şey yapmadan buraya geldiyse bin kere helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 12 Haziran 2019; 19:11:7 >
  • Statistik S kullanıcısına yanıt
    Tüm büyük kazançlar hep yasalara uydurulmuştur. Büyük vurgunların en büyük özelliği odur zaten: Yasalara uygunluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Tüm büyük kazançlar hep yasalara uydurulmuştur. Büyük vurgunların en büyük özelliği odur zaten: Yasalara uygunluk.
    O da doğrudur da, buyuklerin yasalara uyması küçüklere göre çok daha kolay. Örneğin süper market vs bakkal. Benim demek istedigim, şu an yasalara %100 şekilde uygun hareket eden büyük bir çok firma büyük olmadan önce/büyümek için yasa-etik-ahlak dışı şeyler mutlaka yapmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 12 Haziran 2019; 19:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

son cümleye gelince güldürdünüz ve + ya bastırdınız

Alıntıları Göster
    EyvAllah benimde sana puanım 9 kanka vereyim şukunu sanada içimden geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

İhtiyaç kredisi çekip giden kim ki cidden merak ediyorum?

Nusrette hamburger+baklava+içecek+papatesin 65 lira bir fiyatı var.
    Kalkıpta T-bone isterlerse o ayrı tabi.
    65 lira'ya düşük para gözüyle mi bakıyorsun?

• Özellikle Sosyal medya aracılığıyla yapılan firma ürün tanıtımlarının bir çoğu samimi gelmesede Nusretin yaptıklarını görünce kendi adıma ben o kadar kazansam bu kadar paylaşımcı olur muydum sorusunu sormadan geçemiyorum.
    NUSRET: 10 yıl önce ayda 400 dolarla çalışan insandım.Bugün şirketimin marka değeri 1.5 milyar dolar
    Burası Erzuruma yaklaşık 150 km mesafede Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı Beldesinde annesi ve babası adına yaptırdığı camii ve imarethane.
    Caminin yan kısmında sinema salonu, yolda kalanlar ve evsizler için misafirhane, yemekhane, dinlenme alanı, imam evi gibi kısımlar bulunmakta gelen misafirlere ücretsiz içeçek ikramı yapılmakta. Doğu illerindeki bir çok şehri gezen biri olarak Camii başlı başına bu bölgede son yıllarda yapılan en modern eser diyebilirim.

NUSRET: 10 yıl önce ayda 400 dolarla çalışan insandım.Bugün şirketimin marka değeri 1.5 milyar dolar
    Hiç bir beklentisi olmadığı memleketine yaptıkları görünce kazandıkları Helal Olsun demekten başka bir şey aklıma gelmiyor. Bu arada camii önündeki kişi amcası aynı zamanda camii imamıydı. Diğeri de arkadaşta yakınıydı. Camiiye yolu düşen herkesle tek tek ilgilenip bir şeyler ikram etmeye çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gisaue -- 13 Haziran 2019; 0:1:39 >

• Benim düşük para dediğimi nerede gördün acaba?

Gitmek isteyen varsa nusrete bu fiyattan gidebilirler dedim taşı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışmayın.

Ha steakhouse piyasasını biliyorsan nusretteki 65 liranın piyasa fiyatlarına yakın olduğunu görebilirsin.

Şekil A
    www.virginiaangus.com.tr
    Virginia Angus
    http://www.virginiaangus.com.tr/menu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 13 Haziran 2019; 0:2:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Benim düşük para dediğimi nerede gördün acaba?

Gitmek isteyen varsa nusrete bu fiyattan gidebilirler dedim taşı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışmayın.

Ha steakhouse piyasasını biliyorsan nusretteki 65 liranın piyasa fiyatlarına yakın olduğunu görebilirsin.

Şekil A
    http://www.virginiaangus.com.tr/menu.html
    Yorumundan öyle bir anlam çıkarttım ben stekhouse bilmem gitmem Nusret kim doğru düzgün tanımıyorum bile.

• O zaman çok yanlış yerdesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

65 lira'ya düşük para gözüyle mi bakıyorsun?

Alıntıları Göster
    Ülkede ne ucuz? Etin kilosu ortada.Nusret'te kendi markasını oluşturmuş,kendi işçiliğiyle ortaya ürün çıkartan,hizmet veren bir mekan.Hizmet sektöründe pahalı diye bir şey yoktur.Sana uymaz,sana verdiğin para mantıksız gelir vs. vs. gitmezsin.Ama insanların emeklerine,verdikleri hizmete değer biçemezsin.Bunuda öyle alelade biri olarak söylemiyorum.Gastronomi öğrencisiyim ve yaklaşık 3-4 senedir bu sektörün bir sürü alanını az da olsa tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum

• Fiyatların değişmediği yerde kalite bulamazsın. Arkadaş, kıymet bilmeyenlerden...

• Çok değil. Yakın olsa sırf denemek için bile giderdim şahsen. Ne mekanlara gittik yüzlerce lira hesap ödedik bir kebap için kaburga için de bişeye benzemiyordu... Nusret iyidir en azından paranın hakkını verir diye düşünüyorum.

Adanada varsa gideyim ben bi ara.

• Derin bir okuma yaparken sözü geçmişti tam da hatırlamıyorum şimdi isnat etmek gibi olmasın ama DOĞRU HATIRLIYORSAM, kendisinin arkasında bayağı büyük Yahudi işadamları vardı.

Yani "helal olsun adama, sıfırdan nasıl büyüdü, nasıl reklam etti kendini" dediğiniz zaman hakkını teslim edeceğiniz adam Nusret değil, ona psikoloji/reklam/satış ve para desteği veren Yahudi zenginleri olsun.
  • Adamda bir başarı var eyvallah da bu şekilde kısa zamanda yükselen isimlerin arkasında neler döndüğünü bilseniz şaşarsınız. Nusret en azından geldiği yeri unutmayan nadir sonradan görmelerden. Bu açıdan adamı takdir ediyorum.

Ferit Şahenk ve onun da arkasında hükümet desteği olmasaydı bu hayatı yaşayamazdı. İster kabul edin ister inkar, 2002'den sonra bu ülkedeki ticari faaliyetteki başarı siyasi ilişkilerle doğru orantılı olmuştur. Nereden bir medyatik ünlü görürseniz, bilin ki 2002 sonrası ise malum parti desteği ile devrin zengini olmuştur.
  • Adama laf etmem doğrusu. Kendi emeğiyle bu krizde çok büyük başırı etti. Helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.