Şimdi Ara

NURİYE KALKMAZIN BABASI : UTANIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.stargundem.com.tr/haberler/nuriye-kalkmazin-babasi-utaniyorum-23812/ Nuriye Kalkmaz'ın babasından ilk açıklama! Babası Kalkmaz, "Ufak kızım da hazırlanacaktı sınava, onun umutları söndü. Milli Eğitim Bakanımız'dan bir yol göstermesini istiyorum. Ben de eşim de işe gitmek istemiyorum. Çok mağduruz. Şu an dışarı çıkamıyorum, utanıyorum" diye konuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Utaniyorum yazinca ben de kizim bi aptallik etti onun yerine utaniyorum diye aciklama yapti sandim ama nerdee

• O zaman babaya memurluk , anneye yöneticilik kıza da Hacettepe tıp verelim 👍🏻

• Bu kız baktı ülkede çok mal şeyler oluyor belki bizim tıpıda ketekülleye getiririz dedi böyle birşey yaptı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BD47E5DF -- 14 Eylül 2017; 20:06:57 >
  • bakın dalga geçmek için demiyorum ancak durum şöyle: şahıs ; bipolar, kişilik bozukluğu, paranoid şizofreni yada bunlara benzer psikolojik rahatsızlığı bulunan bir şahıs ve kendi aklınca bir oyun kuruyor, kendince bir plan yapıyor ve herkesin buna inanmasını bekliyor. cahillik abidesi olan aileside buna pek tabii inanıyor. olay bundan ibaret, dikkat ettyiseniz ösym ciddiye bile almıyor. bence artık bu kzıı forumda popi yapmayınç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 14 Eylül 2017; 19:2:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.