Şimdi Ara

Nuri Şahin Tekrar Dortmund'da !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dortmund, Nuri'yi önce 6, sonra 12 ayligina kiralandi. Yani toplam 1,5 sene.

Nuri Şahin Tekrar Dortmund'da !

Hiç gitmemesi gerekirdi Dortmund'dan.Tekrar parladığı yere döndü,sevindim Nuri adına.

• Güzel transfer. Nuri hiç başka yerlerde kendini harcamasın. Mesut tuttu; Almanya takımında da iyiydi çünkü. Nuri için Bundesliga ve Dortmund çok iyi tercih. Takımıyla beraber yine yükselecektir.
  • Herkes çok karakterli bir futbolcu olduğunu söylüyor. Umarım dilediği düzeye gelebilir. Yeniden Dortmund da olmak onun için en iyisi olacaktı
  • 8 İlkay'da olduğu için 18 numaralı formayı giyecekmiş.1,5 senelik satış opsiyonlu olarak kiralanmış.Daha da R.Madrid'e dönmez diye düşünüyorum.
  • Koçum Nuri en iyisini yaptı.
  • Şimdi onlar düşünsün.
  • Dortmund'un yükselişinde pay sahibiydi. Takımını şampiyon yaparken baya bir katkı yapmıştı gitmeden önce. Dortmund hala o çıkışın ekmeğini yiyor. Madrid'e geldiğinde sakatlanması kötü oldu. Sakatlık olmasa Madrid gibi bir ekipte ilk 11 banko oynardı. ( Di Maria, Benzema, Khedira, Arbeloa, Pepe gibi öküzler oynuyorsa. ) Tekrar yükselişe geçecektir Dortmund'da. Zaten Dortmund'un da böyle bir oyuncuya ihtiyacı vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dortmund harika bir takım oldu iyice, FIFA'da bu sene Juventus 5 yıldızlı olduğu için bıraktım Juve'yi Dortmundla oynuyorum.
  • nurinin yararina olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CL de oynayabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

CL de oynayabilir mi ?

Liverpool Avrupa Ligi'nde oynuyordu.Bildiğim kadarıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilir bu yüzden.
  • nuri evine döndü umarım eski formunu yakalar böylece takım kaptanlığına bile gider ki bir çok maçta kaptan dı...
  • Nuri'nin geri dönmesi çok iyi oldu. Zaten Dortmund'un kadrosuna hayranım, bir de Nuri dönünce harika oldu.
  •  Nuri Şahin Tekrar Dortmund'da !

BVB
  • iyi olmuş
  • Nuri tam bir vasat oyuncu. orada da iş yapmaz artık al gülüm ver gülüm

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

Nuri tam bir vasat oyuncu. orada da iş yapmaz artık al gülüm ver gülüm

Orada da iş yapamaz dediğin adamın kariyerine bir bak Dortmund'daki. Belki de takımı ayağa kaldıran etmenlerin en başında geliyordu Nuri, yuh
  • dortmund kulübünün yerinde olsam kesinlikle geri almazdım.nuri kapasitesini bilmeden real gibi bir takıma gitti ve sonuç , 3 kez ilk 11 de maça başlayamadi.
    Nuri adına yine de sevindim bir türk futbolcunun ziyan olmasını asla istemem.hayırlı olsun tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

Nuri tam bir vasat oyuncu. orada da iş yapmaz artık al gülüm ver gülüm

• nuri dortmunddan ayrıldığından beri 10 maça çıkmış bir buçuk yılda.

kendi adına yeniden doğuş olabilir eğer forma şansı bulabilirse.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.