Nuri'nin Almanya pasaportu var mı? Biliyor musunuz.
evet var
O zaman Türk futbolcularını boşuna eleştiriyorsunuz. Avrupa Birliği'ne ait bir ülkenin pasaportu olan bir adam Real Madrid'de yerli statüsünde oynar. Ama Türk futbolcuları İspanya'da yabancı statüsünde oynayabiliyor. İspanya'daki yabancı sınırı da sadece 2.
eee bu İspanyollar, İngilizler ışık olan 17-18 lik AB statüsünde oynayamayan Brezilyalılara neden 20-30 milyon euro bayılıyorlar sorması ayıp ????
quote:
Orijinalden alıntı: Çokacıktım
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
haberi aldığında mesut un surat ifadesini görmek isterdim.
Gözleri biraz daha pörtlemiş olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Mesut'tan sonra bir Türk asıll oyuncu daha Madrid'e transfer oldu sırada belki Hamit'te var. Bu 3 oyuncunun ortak özelliği Almanya'da yetişen Türk asıllı oyuncula olmaları. Demek oluyor ki şapkamızı önümüze koyup düşünmenin zamanı geldi. Nasıl oluyorda 70 milyon Türk vatandaşından 1 tane bile doğru düzgün oyuncu çıkartıp bu takımlara gönderemiyoruz da Almanlar 3 milyon Türk vatandaşından 3 tane oyuncuyu R.Madrid'e kazandırıyor.
Mesut zaten artık Madrid'in değişmez oyuncusu ona yürekten başarılar. Nuri umarım ki kendini gösterir ve Mesut'la iyi bir ikili olurlar. Hamit ise herzaman hazır asker olacaktır.
3'üne de başarılar.
Benim düşündüklerimi söyleyen yalnızca sizsiniz.Önce türk sporunun eğitim düzeyi tartışalacağına herkes düşmüş Mesutun milliyeti derdine.Her ikisinede başarılar devşirme futbolcular nasıl milli takımımızda ne bu topraklarda doğmadıkları halde sadece adlarının değiştirilmesiyle milli takımda bu topraklarda doğan insanların yerine rahatlıkla oynayabiliyor ise mesutunda oynaması gayet doğaldır üstelik o almanyada doğmuş birisi.Oranın kültürünü öğrenmiş birisi.Ama bizde para için adını değiştirenler aslan ama mesut tü kaka.
Nuri canlı yayına çıkıyor, "Mesut benim çok iyi arkadaşım, günlük telefonda görüşüyoruz" diyor siz hala burda neyden bahsediyorsunuz
morinho mesutla nuri birbiriyle yarışır gaza gelirler oynamak için diye almıştır kesin nuriyi
quote:
Orijinalden alıntı: Just be*
Nuri canlı yayına çıkıyor, "Mesut benim çok iyi arkadaşım, günlük telefonda görüşüyoruz" diyor siz hala burda neyden bahsediyorsunuz
Tamam , çok zorladın , bugünlük bu kadar yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
quote:
evet var
O zaman Türk futbolcularını boşuna eleştiriyorsunuz. Avrupa Birliği'ne ait bir ülkenin pasaportu olan bir adam Real Madrid'de yerli statüsünde oynar. Ama Türk futbolcuları İspanya'da yabancı statüsünde oynayabiliyor. İspanya'daki yabancı sınırı da sadece 2.
İspanya'da Türk oyuncular yabancı sayılmıyor. Nihat'tan dolayı Villarreal kuralı değiştirtmişti. İbrahim Kaş , Aurelio yabancı sayılmadı. Nuri de sayılmayacak...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
quote:
evet var
Yanlışınız var, Avrupa birliği ülkelerinin herhangi birinde oturma ve calışma musadeniz varsa her ülkeye gidip oranin vatandaşının haklarına sahip olursunuz, yani pasaport ab icinde önemli değil, oturum ve çalışma hakkı önemli olan.
Yani Nuri'de bilmiyorum Alman pasaportu varmı ama olmasa dahi Türkiye'den gelen birisinden cok daha fazla hakka sahip.
Madridi de hiç sevmezdim ama napalım destekçisi olucam içgüdüsel
Madrid'i hiç sevmem ama büyük gurur dünyanın en iyi takımlarından birinde iki TÜRK oynayacak biri ALMAN ama ikisinde de TÜRK kanı var sonuçta artık moda TÜRK futbolcular yeahhhhhhh=)taner stayla Mesut'lu,Nuri'li,Hamit'li,Arda'lı MADRİD GECELERİ olacak transferler gerçekleşirse...
bravo Nuri. real madridden pek haz etmem ama bu haber biraz yumuşattı hislerimi
Ronaldinho'dan kalma Barca sempatizanlığım yerini Madrid sempatizanlığına bırakıyor
Seneye HD olarak takip etmek farz oldu La Liga'yı
Mesut Ozil'e karsi bir kotu dusuncem yok ancak sadece Turk asilli oldugu icin ve Almanya icin oynadigi icin hic Madrid'in maclarini takip etme istegi uyandirmadi bende.
Ancak Nuri Sahin farkli. Almanya'yi secebilecekken secmedi. Geldi Turkiye icin oynuyor aslanlar gibi. Mesut ile Nuri arasindaki fark budur. Biri hakiki Turk'dur digeri sadece kagit ustunde.
Seneye Madrid'in maclarini takip edecegim artik. Insallah formayi kapar hemen.
morunho anlasilan daha savasci bi takim kurmak istiyor ve Turkleri dolduruyor hamitde umrarim gider,barcayi ancak Turk gazi yener..
ver gazi pof pof
quote:
Orijinalden alıntı: orgulas
Bravo Nuri'ye. Arsenal'e istiyordum ama Real Madrid gibi bir takıma gitmesine de çok sevindim. Olur da Hamit de giderse şahane olur.
Hamit'e ihtiyaçları yok pek, yedek olur giderse
Az önce Ntv Spor'a bağlandı Nuri. Çok düzgün bir çocuk. Mütevazı bir kere. Rıdvan baya sevinmiş transfere. İçten muhabbet ettiler.
Rıdvan şunun gibi bir laf etti: ' 2 yıldır Barcelonalı gibiydim, artık Real Madrid.' Benim de içimde bir Madrid sevgisi oluştu. Böyle milletiz biz işte
quote:
Orijinalden alıntı: JCB
quote:
Bravo Nuri'ye. Arsenal'e istiyordum ama Real Madrid gibi bir takıma gitmesine de çok sevindim. Olur da Hamit de giderse şahane olur.
Hamit'e ihtiyaçları yok pek, yedek olur giderse
Khedira'nın oyununu hiç beğenmem ama Madrid baya kullandı bu adamı bu sene. Onun oynadığı yerde Hamit illa ki bulur şans
Her sene bir futbolcumuzun formasını alıyordum Beşiktaş'tan.Şimdi Beşiktaş forması yanında Nuri Şahin'in Real Madrid formasınıda alacağım.
quote:
Az önce Ntv Spor'a bağlandı Nuri. Çok düzgün bir çocuk. Mütevazı bir kere. Rıdvan baya sevinmiş transfere. İçten muhabbet ettiler.
Rıdvan şunun gibi bir laf etti: ' 2 yıldır Barcelonalı gibiydim, artık Real Madrid.' Benim de içimde bir Madrid sevgisi oluştu. Böyle milletiz biz işte