< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 14 Mart 2021; 13:25:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
nur topu gibi hukuk davalarım oldu bi bakar mısınız?

-
-
Efe aydala da bi dava açtın hayali ile geldim hayallerim yıkıldı turbo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
KARDEŞ SEN BİR ARA RUSYA ÜZERİNDEN HOLLANDAYA GİTMİŞTİN DEĞİL Mİ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam ne olduquote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12KARDEŞ SEN BİR ARA RUSYA ÜZERİNDEN HOLLANDAYA GİTMİŞTİN DEĞİL Mİ?
Aga bi dava da bana açsana hayatım çok monoton geçiyor bi aksiyon olur :)
-
O GÜNLERDE BANA ÇOK SAÇMA SAPAN GELMİŞTİ BU DURUM. ALTINDA CLİO ESKİ MODEL ŞEHİR İÇİNDE BİLE ZOR GİDEN BİR ARABA VE ONUNLA RUSYA ÜZERİNDEN AVRUPA. NERESİNDEN BAKSAN SAÇMA BİR DURUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 14 Mart 2021; 13:34:15 >
açıkçası ben haklı olduğunuzu düşünüyorum. İnsanların kötü olmasını da geçiyorum bir kere saygılı değiller.
Bir insan yanlış yapabilir yanlış yapıp özür dilese mesela siz dava açar mısınız ? İnsanlar özür bile dilemiyor hatalı oldukları halde.
-
para olmadan bir seyler yapmaya calısıyordumquote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12O GÜNLERDE BANA ÇOK SAÇMA SAPAN GELMİŞTİ BU DURUM. ALTINDA CLİO ESKİ MODEL ŞEHİR İÇİNDE BİLE ZOR GİDEN BİR ARABA VE ONUNLA RUSYA ÜZERİNDEN AVRUPA. NERESİNDEN BAKSAN SAÇMA BİR DURUM
insanlar yürüyerek avrupa ya gidiyor.
ben yine onlardan iyi durumdayım.
hocam kişilerle uzlaşmaya calısıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877açıkçası ben haklı olduğunuzu düşünüyorum. İnsanların kötü olmasını da geçiyorum bir kere saygılı değiller.
Bir insan yanlış yapabilir yanlış yapıp özür dilese mesela siz dava açar mısınız ? İnsanlar özür bile dilemiyor hatalı oldukları halde.
mesela bir cok kişiye bağış yaptırıp uzlaştığım olmuştur.
SENİN YAPTIĞINLA YÜRÜMEK ARASINDA BİR KAÇ TIK OYNAR ZATEN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 14 Mart 2021; 14:42:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877
Bu mesaj silindi.
Peki ya uzlaşmacı aracılığıyla 5000 10000 TL gibi paralar talep ettiğin oldumu?
Veya bu şekilde üretip para kazanmayı düşünüyorum yazmış olabilirmisin bi yerlere?
ve bütün bunlardan bize ne olması
-
Onu bunu boşver turbo'da eczaneye köle pardon personel bulabildinmi?
-
NEDEN HOCAM?
-
kolay gelsin hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X