Şimdi Ara

nur topu gibi hukuk davalarım oldu bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakın bazıları hakkımda konu açıyor diyor ki yok tahrik etti dava açtı diyerek.
    peki size son 3 açacağım davaları ve bunun tahrik olmadığını ve forumuun sebepsiz yere bana kabardığını anlatmak istiyorum.
    bundan 3 yıl önce biri beni 20.000 tl ye yakın dolandırdı savcılığa suç duyurusunda bulundum savcılık hukuki itilaf diye takipsizlik verdi
    şimdi sebepsiz zenginleşmeden 2 ay içinde dava açacağım...dosya su an arabulucuya gönderdim uzlaşma olmazsa 2 ay sonra dava açacağım...dilekçesi hazırlandı bile.
    alın size 1. nur topu gibi hukuk davası...

icradan taşınmaz aldım... yüzde 5-10 u işgal altında... hem tazminat hem eskihale getirme davası açacağım. alın size 2. nur topu gibi hukuk davası...

icradan yine %60 hisseli tarla aldım... diğer yüzde 40 ını da üzerime cevirmem için ortaklığın giderilmesi suretiyle aldğım arsayı dava edip ihaleye çıkarıp tekrar üzerime almam lazım.
    alın size 3. nur topu gibi hukuk davası..

kısa ve özet: dolayısıyla benim açtığım bu hakaret davaları tahrik değil senin ülkende insanların iyi olmamasından dolayıdır.
    bir yorum yaparsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 14 Mart 2021; 13:25:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Efe aydala da bi dava açtın hayali ile geldim hayallerim yıkıldı turbo.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARDEŞ SEN BİR ARA RUSYA ÜZERİNDEN HOLLANDAYA GİTMİŞTİN DEĞİL Mİ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12

KARDEŞ SEN BİR ARA RUSYA ÜZERİNDEN HOLLANDAYA GİTMİŞTİN DEĞİL Mİ?

evet hocam ne oldu

• Aga bi dava da bana açsana hayatım çok monoton geçiyor bi aksiyon olur :)

• turbolineam T kullanıcısına yanıt

O GÜNLERDE BANA ÇOK SAÇMA SAPAN GELMİŞTİ BU DURUM. ALTINDA CLİO ESKİ MODEL ŞEHİR İÇİNDE BİLE ZOR GİDEN BİR ARABA VE ONUNLA RUSYA ÜZERİNDEN AVRUPA. NERESİNDEN BAKSAN SAÇMA BİR DURUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 14 Mart 2021; 13:34:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açıkçası ben haklı olduğunuzu düşünüyorum. İnsanların kötü olmasını da geçiyorum bir kere saygılı değiller.

Bir insan yanlış yapabilir yanlış yapıp özür dilese mesela siz dava açar mısınız ? İnsanlar özür bile dilemiyor hatalı oldukları halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12

O GÜNLERDE BANA ÇOK SAÇMA SAPAN GELMİŞTİ BU DURUM. ALTINDA CLİO ESKİ MODEL ŞEHİR İÇİNDE BİLE ZOR GİDEN BİR ARABA VE ONUNLA RUSYA ÜZERİNDEN AVRUPA. NERESİNDEN BAKSAN SAÇMA BİR DURUM

para olmadan bir seyler yapmaya calısıyordum
    insanlar yürüyerek avrupa ya gidiyor.
    ben yine onlardan iyi durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

açıkçası ben haklı olduğunuzu düşünüyorum. İnsanların kötü olmasını da geçiyorum bir kere saygılı değiller.

Bir insan yanlış yapabilir yanlış yapıp özür dilese mesela siz dava açar mısınız ? İnsanlar özür bile dilemiyor hatalı oldukları halde.

hocam kişilerle uzlaşmaya calısıyorum
    mesela bir cok kişiye bağış yaptırıp uzlaştığım olmuştur.

SENİN YAPTIĞINLA YÜRÜMEK ARASINDA BİR KAÇ TIK OYNAR ZATEN   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 14 Mart 2021; 14:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

Bu mesaj silindi.

Peki ya uzlaşmacı aracılığıyla 5000 10000 TL gibi paralar talep ettiğin oldumu?

Veya bu şekilde üretip para kazanmayı düşünüyorum yazmış olabilirmisin bi yerlere?

• ve bütün bunlardan bize ne olması

• Onu bunu boşver turbo'da eczaneye köle pardon personel bulabildinmi?

• NEDEN HOCAM?

• kolay gelsin hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.