Şimdi Ara

Nunu Ban Rate Neden Yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün göz geçirirken fark ettim aşırı yüksek %70 lerde.

Neden böyle, en son all starda soaz ağlatmıştı pdd yi ondan berimi böyle

• gangları ve jung döndürmesi hızlı ve sağlam sup olarakta baya iyi. eksiksiz bir hero.
  • Season 3 ile birlikte jungle ve support'da sağlam oldu.
    Ultisi affetmiyor
  • op jungle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red çalayım dedim gördü çaldığımı 30 saniye base attım o ara bütün jungleri(kendi junglerini ve benimkini temizlemiş (Dragon dahil) 15 levelde yanında 1 kişi ile baron alan bir hero neden ban yemesin ?
  • Sezon 3'ün 3 OP herosundan biride ondan.

Bkz ; Nami , Nunu , Jax.
  • ormancıya çevirmek için bazı değişiklikler yaptılar. ondan beri tutulmuyor. LCS de bile her maç banlanır oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

red çalayım dedim gördü çaldığımı 30 saniye base attım o ara bütün jungleri(kendi junglerini ve benimkini temizlemiş (Dragon dahil) 15 levelde yanında 1 kişi ile baron alan bir hero neden ban yemesin ?

kendi "jungler"ını bir jungler nasıl temizleyebilir? ya da senin "jungler"ını?
  • Karşına CJ yapabilen birisi gelirse anlarsın.
  • %70 az bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

red çalayım dedim gördü çaldığımı 30 saniye base attım o ara bütün jungleri(kendi junglerini ve benimkini temizlemiş (Dragon dahil) 15 levelde yanında 1 kişi ile baron alan bir hero neden ban yemesin ?

kendi "jungler"ını bir jungler nasıl temizleyebilir? ya da senin "jungler"ını?

onun tarafındaki + benimkileri + dragon u ?

bizimki red
    onlarınki blue ? 2 tane smite olunca temizliyor hayvan napalım :/
  • Slow atmıyor mübarek lağamın içine atıyor

• özet: 2 tane smite hayvani slow + ulti (hard cc siz takımlara özellikle) he bir de yakalanmıyor

bkz:
  • Counter jungle'ı yeter.

• Oyunun başında iyide late de pek işe yaramıyor oyun başı beni topda ezen nunu oyun sonunda kaçacak yer aradı yani early iyi late de kötü ama sup olarak harika hero
  • Çok OP!
  • counter jungle yıyosun ne yazıkkı soloqda supportlar wardlarını lane kısmına saklıyo oyunun basında jungle ı korumak ıcın atmıyolar bende dahil
  • Ben bir championa OP dediğim zaman DH 10 gün geriden gidiyor anca anlıyorlar. Nunu'ya OP demeyenler şimdi OP diyor. Kha'Zix'te böyle oldu.
  • ultisi so op
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.