Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Numark Party Mix Dj Controller #mecburiyet vol4 Satın Al 20 Eylül 2016 03:18 1 1 Numark Party Mix Dj Controller #mecburiyet vol4 Muhtac oldugunuz tum bilgi bu sitede mevcuttur:https://www.numark.com/product/party-mix Ben Dj olma hevesiyle aldim ama fatura ve Dj Konsolumuz bugun ayni anda geldi. Mecburen acmadan satiliga cikartmak zorunda kaldim. Baslangic icin tavsiye edilen 3 adet aygit vardi, bu aralarindan kullanim itibariyle en cok one cikan. Buna en yakini zaten fiyati ikiye katliyor.. Ben 28`inde yurda donus yapiyorum, bu tarihten itibaren siparis gunu kargolama islemini yaparim kanimca. Urun 0`dir, eksiklik veya icinizde ukte kalmasini gerektirecek bir durum soz konusu degildir. Hep pazartesiye atilan ve Turkiye`de bin liranin altinda kaliteli bir ekipman alinamayacagi icin, bu ilan sizin icin bulunmaz nimettir. Fiyatimiz 900tl`dir, ustu sitenin komisyonuzdur zaten: muadilleri ve kendisini, Turkiye`deki distributorship company`leri 1100 liradan baslatiyor satmaya. Google bir tik uzaginizda, kontrol edebilirsiniz zaten. Alacak sahsa simdiden bol eglenceler dilerim Beats MixR Kulaklik(315tl)+Novation Launchpad(315tl)+Numark Party Mix Dj Controller(945tl) Hepsi sadece 1500tl sayin seyirciler Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 945 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık/Ukrayna'ya gidişli dönüş UÇAK SEFERLERİ iPhone 7 256Gb Matt Black Numark Party Mix Dj Controller #mecburiyet vol4 bitti