Şimdi Ara

Numaranın başındaki sıfır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arakdaşlar. Ben bir arkadaşımın numarasının başındaki sıfırı silip mesaj attım. Mesaj iletildi dedi. Acaba doğru yere mi iletilmiştir yoksa başka birine mi gitmiştir. Başına sıfır koymadan arayınca yanlış bir numara çevirdiniz diyor ama mesaj atabiliyorum. Bu sıfırın esprisi nedir?

• ilginç :) DENEMEK lazım :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

ilginç :) DENEMEK lazım :))

gerçekten ilgınç

teknik arkadaşlar aydınlatsın bizi
  • şimdi deneyeceğim ama kendi kendime atmayı :) başında sıfır olmadan :) ama gitmemesi lazım bilmiyorum gerci bazı online mesaj göndermede sanırım 0 yazılmıyordu başa yanlış mı biliyorum :) turkcellin online msj atarken ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

şimdi deneyeceğim ama kendi kendime atmayı :) başında sıfır olmadan :) ama gitmemesi lazım bilmiyorum gerci bazı online mesaj göndermede sanırım 0 yazılmıyordu başa yanlış mı biliyorum :) turkcellin online msj atarken ?

[simage][simage]

• sonuç noldu gittimi...

[/simage][/simage]
  • bence gitmiştir... şöyle bişey var bilmiyorum biliyormusunuz? senin hattın 0535'li ve mesaj göndereceğin kişi de 0535'li ise başına 0535 yazmazsan arama yapabilir ve mesaj gönderebilirsin. İkinizde 0535'li iseniz örn:123 45 67'i çevirirseniz mesajda atabilirsiniz aramada yapabilirsiniz... Şimdi kendime mesaj attım başında sıfır olmadan geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

senin hattın 0535'li ve mesaj göndereceğin kişi de 0535'li ise başına 0535 yazmazsan arama yapabilir

Bildiğim kadarıyla bu olay numara taşıma ile son buldu. Artık ararken baştaki kodu da çevirmek gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz uygulama kaldırıldı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

bence gitmiştir... şöyle bişey var bilmiyorum biliyormusunuz? senin hattın 0535'li ve mesaj göndereceğin kişi de 0535'li ise başına 0535 yazmazsan arama yapabilir ve mesaj gönderebilirsin. İkinizde 0535'li iseniz örn:123 45 67'i çevirirseniz mesajda atabilirsiniz aramada yapabilirsiniz... Şimdi kendime mesaj attım başında sıfır olmadan geldi.

SMS göndereceğiniz zaman numaranın başına 0 koymadan gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirdenbirisi -- 11 Mart 2009; 10:00:20 >
  • +90 nın 0 ı deilmi o
  • Ta kendisi.
  • numaranın başına 0 koymadan aramalar tamamen kaldırıldı...
  • +90 ın 0 değil o.

0 demek dışarıya açılması demek.
    Örneğin sabit hatta sizinle aynı alan koduna sahip olanlara 0 çevirmezsiniz.
    00 ve ya 01 ise dış ülkeye çıkmak demek. Ha günümüzde gerekiyor mu hayır...(cep telefonları için)
    Ama numara taşınılabilirliği tabiki de etkileyebilir denemek lazım. Bilmeden yorum yapmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 11 Mart 2009; 12:45:54 >
  • Aramalar için demedim, SMS göndermek için 0 a gerek yok diye yazdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

numaranın başına 0 koymadan aramalar tamamen kaldırıldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

Aramalar için demedim, SMS göndermek için 0 a gerek yok diye yazdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

numaranın başına 0 koymadan aramalar tamamen kaldırıldı...

• aynı numaraya gitmiştir merak etme
  • Doğru aynı numaraya gitmiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.