Şimdi Ara

Numaramı vodafone taşıyacağım. Tarife önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eylül ayında avea taahhütüm bitecek. Malum avea heryerde çekmemekte.Ucuz yollu vodafone numara taşıyanlara özel tarife önerirmisiniz sms pek kullanmıyorum 750-1000dk ve 2-4gb arası internet yeterlidir.Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergin. -- 21 Ağustos 2017; 11:35:39 >

• yasiniz nedir? 1000 dk 1000 sm ve 4 gb internet 28 lira yeni gelenlere ve tasiyanlara ozel ''yasinizi sormamda ki amaca 25 yas alti abonelere 6 gb (3+3) paketlerde var ondan sordum'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

yasiniz nedir? 1000 dk 1000 sm ve 4 gb internet 28 lira yeni gelenlere ve tasiyanlara ozel ''yasinizi sormamda ki amaca 25 yas alti abonelere 6 gb (3+3) paketlerde var ondan sordum'

Ustadim ilgin için tesekkur ederim yasim 26 tutmuyor lakin bi dönem25 yaş altı tc ginderiyorduk freezone oluyorsa kuzenden temin edebilirim

• Tc ile halledersin benimde kullanici kayitli freezone faturasizdan faturaliya arkadasin dedigine gecdim 1000dk 1000sms 6gb 25tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

yasiniz nedir? 1000 dk 1000 sm ve 4 gb internet 28 lira yeni gelenlere ve tasiyanlara ozel ''yasinizi sormamda ki amaca 25 yas alti abonelere 6 gb (3+3) paketlerde var ondan sordum'

Ustadim ilgin için tesekkur ederim yasim 26 tutmuyor lakin bi dönem25 yaş altı tc ginderiyorduk freezone oluyorsa kuzenden temin edebilirim

rica ederim hocam kuzene hic gerek yok varsa evinizde yirmi bes yas alti kardesiniz onu kullanici olarak gosterirsiniz ve 6 gblik paketi alabilirsiniz

• Değerli dostlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Hattım faturalı bahsettiğiniz faturasızdan faturalıya geçenlere mi? Eğer faturalı avedan faturalı vodafone geçişte oluyorsa süpermiş :)
  • T.Telekomdan vodafone geçtim red20 ama inanın öyle pişmanım ki. Rezil bir firma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.