Şimdi Ara

numaramı taşıyacağım ekstra ücret çıkarırlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell kamu paketi kullanıyorum normal ücreti aylık 45tl, 12 ay tahüt verdiğimiz için aylık 40tl ödüyorduk.. 3 ay oldu ve şimdi avea ya taşımak istiyorum... tahütün cayma bedeli kullanılan ay kadar 5tl, yani verdikleri indirimi geri alacaklar.. şimdi sorum şu 3 ay kullandığımız için cayma bedeli olan 15tl son faturaya yansıyacak ama numara taşıdım diye falan fazladan bişeyler eklerler mi faturaya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 12 Temmuz 2012; 15:51:44 >

• hayır! yıkılan paket kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: herminator

hayır! yıkılan paket kullanıyorsun

evet yıkılan paket kullanıyorum, başka bi hat var işte turkcell onuda geçiricez yıkılan pakete.. ama emin olamıyorum taşıdık diye gıcıklığına fazladan fatura çıkarmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

evet yıkılan paket kullanıyorum, başka bi hat var işte turkcell onuda geçiricez yıkılan pakete.. ama emin olamıyorum taşıdık diye gıcıklığına fazladan fatura çıkarmasınlar

ama yıkılan paket kampanya katılım son gün 15 temmuz. bugün başvursanız yetişmez. 15 temmuz'a kadar hem taşıma tamamlanacak, hem de kampanya katılım sms yollanacak...

• quote:

quote:

quote:

ama yıkılan paket kampanya katılım son gün 15 temmuz. bugün başvursanız yetişmez. 15 temmuz'a kadar hem taşıma tamamlanacak, hem de kampanya katılım sms yollanacak...

15ine kadar işlemleri başlatmak gerekiyor diye düşünüyorum.. sonra hat isterse 20sinde açılsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

15ine kadar işlemleri başlatmak gerekiyor diye düşünüyorum.. sonra hat isterse 20sinde açılsın

Bence sor, arastir.. Sen bilirsin yine de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.