Şimdi Ara

Numarama halen sahip çıkıp hattımı iptal etmek, faturadan kurtulmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ramazankkaya Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'dan aylar önce sevdiğim yeni bir sıfır numara almıştım. Ama öylesine aldım yani, benim olsun diye sırf. Hiç kullanmıyorum. E-SIM olarak öyle telefonda kapalı duruyor. Boşuna her ay 300 TL ödüyorum. Faturalı hat.

Numarayı kaybetmek istemiyorum. Başkasına aktarılmasını da istemiyorum. Hattımı komple iptal etmeden, numarama halen sahip çıkıp faturadan nasıl kurtulabilirim? Böyle aylık veya yıllık cüzi bir miktar ücret ödeyip numaranın halen sahibi olmak ve "aktif" tutmak mümkün mü?

Veya faturasıza çevirsem hiçbir şey ödememem mümkün mü? Sonuçta hiç kullanmıyorum hattı.

Hattı yeni aldım daha 3 aylık.

• Telekom 6 ay 100gb ücretsiz paletine geçin faturasız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 90 gün dolduysa hattınızı Faturasız diğer operatörlere taşıyabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattınızı bimcell e taşıyın. Bimcell faturasız yani aylık bir ücret ödemezsiniz. Altı ayda bir minimum para yuklersiniz ki hat aramaya kapanmasın. 1 sene para yukmelezseniz hat kapanir.

• Hattımı Vodafone dışında hiçbir firmaya taşımayı düşünmüyorum. Nedenini açıklamama gerek yok galiba :) Diğer hatlarımı da zaten bu hattı alırken Vodafone'a taşıdım.

Başka çözümlere açığım.

Vodafone içinde faturalıdan faturasıza geçmek bir çözüm mü?

Veya niye böyle basit bir hat tutma, hat durdurma, askıya alma gibi bir servis yok mu hiç? E-Devlette hat halen benim üstüme gözüksün, kimseye atanmasın, kimse kullanamasın istiyorum. Elalemin herifine ben kullanmıyorum diye verilsin istemiyorum.

Yani sormaya çalıştığım şey şu. Ben sadece numarayı almış olmak istiyorum. Ama kullanmak istemiyorum. Tutmak istiyorum.

Mesela sarı sitede falan bir sürü ilan var "özel numara" satan. Bunlar şimdi bu numaralara her ay paşa paşa fatura mı ödüyor? Yoksa faturasız ve kafalarına göre kontör mü koyuyorlar? Yoksa benim dediğim gibi numarayı hiçbir şey ödemeden tutabiliyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 23 Ağustos 2025; 15:48:56 >

• Alphonsus kullanıcısına yanıt
    Hattı hiçbir yükleme yapmadan tutmanın bir yolu yoktur. Ya faturalıda tutup her ay kullanmadığınız paketin ücretini ödeyeceksiniz ya da faturasıza çevirip altı ayda bir TL yükleyeceksiniz.

quote:

184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır. Sonraki 92 günlük süre boyunca yine yükleme yapılmamışsa hattınız dış aramalara kapanır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz. 92 gün sonunda ise hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir.

Yukarıda da yazdığı gibi hattınızı yaklaşık olarak 180+90=270 gün boyunca TL yüklemeden kullanabiliyorsunuz. 270 günlük süreç tamamlanınca hattınız iptal edilir ve 1-2 yıl sonra bir başka aboneye verilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

Peki Vodafone içi faturalıdan faturasıza geçmek mümkün mü? Yoksa illa başka firmaya mı geçmek gerekiyor?

Ayrıca şu an baktığım Vodafone faturasız paket fiyatları benim faturalı hattan daha pahalı. Ama 270 günde bir alırsam daha ucuza geliyor doğru anladıysam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alphonsus kullanıcısına yanıt

Abi sende ne emmeye geliyorsun ne gömmeye

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt

Adam haklı daha fazla yazmaya gerek yok   

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt

Öyle demeyin hocam, boşu boşuna param gidiyor ama hattı da kaybetmek istemiyorum, vodafone'dan da çıkmak istemiyorum.

En hesaplısı neyse onu yapmaya çalışıyorum. Az para değil sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.