Şimdi Ara

Numaram Savcılığa Verilmiş Ne Yapmalıyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
7.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ForeverLove

Çok sağolun içimi çok rahatlattınızama sıkıntı şu 2 kıza birden mesaj attım halim duman ve mesajı sevidiğim kıza bulaşan kızlara attım bunlar 2 kişi ikisinede attım bakalım nolcak

Lann bisey olmazzzzzz.ben dukkanda ne tehtitler ediliyor.hepsi kamera goruntulu.her tehtit edeni savciyami vercem.ugrasmazlar bile.bak sana bi tavsiye vereyim.magdem savci takip ediyor.cek kizlara simdi hemen bi mesaj.ozur diliyorum ne soyledigimi bilemedim de.sacmalasim de.hani kizlardan korktugun icin degil.savci bu attigin mesaji bile goz onune allir.adam ozur dilemis der.savciya zarf atiyoz.:)) korkma bisi olmaz.savcilar oyle pis seylerle ugrasiyorki boyle bi dosyayi sikayeti takipe bile almaz.yasininda kucuk oldugunu farz ediyorum.

Bidahada hicbi kiza boyle bi mesaj atma.hepsinin annesi var babasi var abisi vardir.benim kardesime boyle bi mesaj gelse cezasini ben keserim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar numaram savcılığa verilmiş en azından bana öyle dendi kişi kendisi aradı numaranı savcılığa verdim dedi ben sapıklık falan yapmadım tek yaptıgım bir kıza "Bu aralar millete çok sarıyosun ayağını denk al" demiş olmam mesele bu babası benle konuştu hat benim üstüme değil ve bu durumda ne gibi işler çıkabilir

ha bu arada polis arkadşım demişti senin kızı rahatsız etmen için veya tehdit etmen için aynı biçimde bi msjı 15 den fazla atman lazım misal ayağını denk al 1. msj 2. msj seni öldürürm 3. döverim yani böle 15 tane msj attıysan işlem yapılır yasal sınırı aşmışındır
  • Madem mertlik yapiyon sonucuna katlanacaksin birsey cikmaz gidip ifade verirsin birsey yapacagimdan degil sinirlendim aniden yazdim de birakirlar okadar ugrasacak dosya var 2 ergen atismasiylami ugrascaklar

Orijinalden alıntı: hsngencer

Ne kadar cok cumhuriyet savcisi var la forumda?5 yil hapis diyen bile olmus.savci boyle bi mesaji hatta bi liselinin attigi bu mesaji okumaz bile.attigin mesajda tehtit unsuruna bile zor girer.hic bisi olmaz kardes sikma canini.cok icin rahat etmek istiyorsa babasina bi mesaj cek.ama soyle bi mesaj olsun.ben kizinizi sevdigim icin onu kotu kisilerden korumak icin boyle bi messj cekmistim.yanlis bisey yaptiysam ozur dilerim.bi daha rahatsiz etmeyecegim de.babasida yumusar.ben lisedeyken babasina buna benzer bisey demistim.kizinizi seviyorum knu koruyorum.kotu bisey yapmiyoruz sadece birbirimizi seviyoruz dedim.ama gozlerine bakarak harbi soyledim.adam beni dovmeye gelmisken aglayarak gitmisti.
    Savci olayina takilma.en kotu ihtimal savci seni cagirir.odasina girerse bidaha boyle yapma der.tamam efendim dersin gidersin.guven bana bundan otesi olmaz.

5 yıl hapis ciddi tehdit olayında geçerli silahla örgütlü veya tanınmayacak halde anonim şekilde vs

bu tip basit olaylarda para cezası veriliyor çünkü notebook tamiri yaparken reşit olmayan müşteri 9 sınıf öğrencisiydi başlıyor bizim müşterilerle ilgilenen kıza bu tip birşeyler söylüyor hafif tehdit bize çok daha ağır telefonlar gelirdi ama s. olmazdı ama kız içerlemiş ses kayıtlarını alıp dava açtı para cezası verildi.

Karşı tarafı bilmiyoruz kız biri bin yapan kıl biriyse uğraştırır birde şu var kızın yaşadığı şehir samsun istanbulda olsa ciddiye alınmaz yoğunluktan ama samsun gibi küçük yerlerde kayda değer olarak değerlendirilir mesela ben istanbuldayken x yol bozuk derdim gelen giden olmazdı şu anda ıspartadayım aynı şekilde yol bozuk düzeltin dedim 2. gün sabah fen işlerinden ekip geldi öğrene doğru iş makineleri geldi yolu kazıyıp zemini düzlediler ertesi akşam yol yenilenmişti. Aynı şekilde küçük şehirlerde resmi işler çok çabuk hallediliyor.

• Mesajı sadece 1 2 kere attım ve yaşım 17 umarım ciddi bişey olmaz

@hsngencer
    usta gururuma yediremiyorum özür dilemeyi ve yaşım 17
    Korkutup durmayın fena oluyorum a:FSA:Fa

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Ne kadar cok cumhuriyet savcisi var la forumda?5 yil hapis diyen bile olmus.savci boyle bi mesaji hatta bi liselinin attigi bu mesaji okumaz bile.attigin mesajda tehtit unsuruna bile zor girer.hic bisi olmaz kardes sikma canini.cok icin rahat etmek istiyorsa babasina bi mesaj cek.ama soyle bi mesaj olsun.ben kizinizi sevdigim icin onu kotu kisilerden korumak icin boyle bi messj cekmistim.yanlis bisey yaptiysam ozur dilerim.bi daha rahatsiz etmeyecegim de.babasida yumusar.ben lisedeyken babasina buna benzer bisey demistim.kizinizi seviyorum knu koruyorum.kotu bisey yapmiyoruz sadece birbirimizi seviyoruz dedim.ama gozlerine bakarak harbi soyledim.adam beni dovmeye gelmisken aglayarak gitmisti.
    Savci olayina takilma.en kotu ihtimal savci seni cagirir.odasina girerse bidaha boyle yapma der.tamam efendim dersin gidersin.guven bana bundan otesi olmaz.

5 yıl hapis ciddi tehdit olayında geçerli silahla örgütlü veya tanınmayacak halde anonim şekilde vs

bu tip basit olaylarda para cezası veriliyor çünkü notebook tamiri yaparken reşit olmayan müşteri 9 sınıf öğrencisiydi başlıyor bizim müşterilerle ilgilenen kıza bu tip birşeyler söylüyor hafif tehdit bize çok daha ağır telefonlar gelirdi ama s. olmazdı ama kız içerlemiş ses kayıtlarını alıp dava açtı para cezası verildi.

Karşı tarafı bilmiyoruz kız biri bin yapan kıl biriyse uğraştırır birde şu var kızın yaşadığı şehir samsun istanbulda olsa ciddiye alınmaz yoğunluktan ama samsun gibi küçük yerlerde kayda değer olarak değerlendirilir mesela ben istanbuldayken x yol bozuk derdim gelen giden olmazdı şu anda ıspartadayım aynı şekilde yol bozuk düzeltin dedim 2. gün sabah fen işlerinden ekip geldi öğrene doğru iş makineleri geldi yolu kazıyıp zemini düzlediler ertesi akşam yol yenilenmişti. Aynı şekilde küçük şehirlerde resmi işler çok çabuk hallediliyor.

Hocam savcilar kimin suc isledigini kimin islemeyecegini biliyor.suc unsurunu niteligini kullanilan silahlari olayin ciddiyetine gore degisiyor.en fazla savci cocugu cagirir.koyar karsisina niye boyle bisi yaptin der.cocukda dogrusunu anlatir.sevdigim icin veya korumak icin derse savci azarlar kizar.gonderir.tabi burda durusu konusmasi saygisi cok onemli savciya.ters ters konusursa tutuklama talebi ile mahkemeye bile sevk edebilir.hersey yapabilirler.ama savci sabikasiz olusu yasinin kucuk olusu falan fistan hadi git evine der.

• savcıyı başından sav
  • quote:

Mesajı sadece 1 2 kere attım ve yaşım 17 umarım ciddi bişey olmaz

@hsngencer
    usta gururuma yediremiyorum özür dilemeyi ve yaşım 17

Ben senin isini saglama almaya calisiyorum farkindaysan.cunku ortada cezasinin ne oldugunu bilmedigin bi suc islemissin.u donusu yapmak en mantiklisi.bidaha o kizlarla konusmazsin olur biter.aksi durumda evine polisler gelip annenin babanin yaninda ifade vermek icin karakola goturmesinden iyidir dimi?

Orijinalden alıntı: melankoln34

quote:

Arkadaşlar numaram savcılığa verilmiş en azından bana öyle dendi kişi kendisi aradı numaranı savcılığa verdim dedi ben sapıklık falan yapmadım tek yaptıgım bir kıza "Bu aralar millete çok sarıyosun ayağını denk al" demiş olmam mesele bu babası benle konuştu hat benim üstüme değil ve bu durumda ne gibi işler çıkabilir

amma tırsmışın yok öle birşey belliki yaşın taş çatlasa 18 savcıya gitseler seni savcılığa bile çağıramazlar suç işlicek yaşta değilsin diye şuan git o kıza parmak at dostum bişey olmaz 18 den sonrada düzelirsin zaten

İşte buda doğru bilinen yanlışlardan biri

türkiyede 12 yaşına kadar ceza ehliyeti yoktur yani 12 yaşından küçük çocuklar kesinlikle ceza almaz isterse 30 kişiyi ateşe versin.

12 ile 15 yaş arasında doktor kontrolünde suçun bilincinde olup olmadığı kontrol edilir doktor bilinçli derse 15 yaş üstü gibi ceza alır.

15 yaşın üstünde ise ceza tam ceza ehliyetine göre belli oranda indirim yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 14 Ocak 2014; 19:25:12 >

• Hayatta konuşmama daha

Benim 17 kız lise 1e gidiyor 15-16 sanırım

dur tahmin edeyim senin kız arkadaşında lise 1e gidiyor

mesaj olayınada gelirsek ne tırsak herif çıktın la sen bir bok yedin arkasında dur bari

quote:

quote:

Hocam savcilar kimin suc isledigini kimin islemeyecegini biliyor.suc unsurunu niteligini kullanilan silahlari olayin ciddiyetine gore degisiyor.en fazla savci cocugu cagirir.koyar karsisina niye boyle bisi yaptin der.cocukda dogrusunu anlatir.sevdigim icin veya korumak icin derse savci azarlar kizar.gonderir.tabi burda durusu konusmasi saygisi cok onemli savciya.ters ters konusursa tutuklama talebi ile mahkemeye bile sevk edebilir.hersey yapabilirler.ama savci sabikasiz olusu yasinin kucuk olusu falan fistan hadi git evine der.

İşte hocam bu durumda ailenin ve kızın tersliği ortaya çıkıyor kız buluttan nem kapan bir tipse ağlar zırlar işte bu durumda çocuğun özür dilemesi gerekiyor sonuçta karşı tarafta sövüp saymış karşı tarafta masum değil bencede birşey çıkmaz ama uğraştırır dediğin gibi tehdit eden konuşmayı bilmeyen barzo biri değilse savcı karşılıklı barış sağlar gönderir ne olur git gel ıvır zıvır zaman ve para kaybı.

• quote:

Korkutup durmayın fena oluyorum a:FSA:Fa

karşı taraf sövüp saymışsa boşver birşey olmaz dava falan açarlarsa efendi ol yeterli karşı tarafta masum değil.

Size savcılıktan mesaj veya telefon gelmediyse sizi korkutmak için yapmıştır

quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

quote:

amma tırsmışın yok öle birşey belliki yaşın taş çatlasa 18 savcıya gitseler seni savcılığa bile çağıramazlar suç işlicek yaşta değilsin diye şuan git o kıza parmak at dostum bişey olmaz 18 den sonrada düzelirsin zaten

İşte buda doğru bilinen yanlışlardan biri

türkiyede 12 yaşına kadar ceza ehliyeti yoktur yani 12 yaşından küçük çocuklar kesinlikle ceza almaz isterse 30 kişiyi ateşe versin.

12 ile 15 yaş arasında doktor kontrolünde suçun bilincinde olup olmadığı kontrol edilir doktor bilinçli derse 15 yaş üstü gibi ceza alır.

15 yaşın üstünde ise ceza tam ceza ehliyetine göre belli oranda indirim yapılır.

Burda yorum yazan kisi git kiza parmak at bisey olmaz.allah akil fkkir versin.cinsel istismar dan yargilanirsin.vucuduna cinsel organina bisey sokmaya calisiyorsun.kizin agzina parmagini zorla soksan bile tecavuzden yargilanirsin.cezasi 8 yildan 15 yila kadar hapis cezasi. gidinde bi tck kitabi alin.bos zamanlarda okuyun.kanunlari cezalari bilmek iyidir.

• Bayan Savcilar guzel olur...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.