Bildirim
Numara taşımak TURKCELL'de Ücretli mi,Ücretsiz mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: AmigaOS
Turkcell'de faturalı hatlarda ücretsiz, kontörlü hatlarda abone merkezleri (İstanbul için) 5 lira alıyorlar. Almayan bayilerde var mesela Kadıköy Rıhtım bayisi almıyor. Girmeden önce hat taşıma ücretli mi diye sorarsanız zaten direk söylüyorlar. Ücret almayan yerden geçiş yaptırılabilir.
Vodafone ve Avea ise ücret almıyorlar.
ÜCRETSİZ değilmiydi numara taşımak bu extradan para almak acaba yasal mı TURKCELL'DE .? -
Bayiler alıyorda Turkcell mesaj atıyor ücretsiz taşı diye..
arasam sorsamm mı acaba -
Geçiş ücretsiz
Sim kart ücretli
Kılıf bulunmuş anlaşılan -
vaybe turkcell yolunu bulmuş agırlıgını basıyor..
-
Demek ki Turkcell'e geçiş yapan abone kaçtı. En azından bir miktar para versinler ki gidecek gelmesin mi demek istiyor nedir. -
bendende ücret almadılar. gerçi sürekli aynı yerden işlemlerimi ödemelerimi alışverişimi yapıyorum ama belkide ondan ücret alınmamıştır. izmirde ücret talep edildiğinide duymuş değilim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell farklı operatör uyarı sesi kapatma
- yeni numaram mesajı örnekleri
- cepinfo nedir nasıl iptal edilir
- vodafone 6 aylık paketler
- vodafone ikiz sim kart
- yeni hat ücreti 2025
- türk telekom internet çekmiyor
- samsung ağda kayıtlı değil
- kapanan hat nasıl açılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X