Şimdi Ara

numara taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben numaramı avea dan turkcell e taşımak istiyorum. numara taşıyanlar için ne tür avantajlar ve paketler var?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtaremmi35

Ben numaramı avea dan turkcell e taşımak istiyorum. numara taşıyanlar için ne tür avantajlar ve paketler var?

turkcell'in ana sayfasına girip sol alt köşeden turkcell li olmak istiyorum diyebi sekme var üzerine gelip yeni müşteri tekliflerinie bakmak istiyoruma tıklayarak güncel kampanya paket ve avantajlara ulaşabilirsiniz.
  • 6 ayda bir numara atşıyan biri olarak bile bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbey06

quote:

Ben numaramı avea dan turkcell e taşımak istiyorum. numara taşıyanlar için ne tür avantajlar ve paketler var?

turkcell'in ana sayfasına girip sol alt köşeden turkcell li olmak istiyorum diyebi sekme var üzerine gelip yeni müşteri tekliflerinie bakmak istiyoruma tıklayarak güncel kampanya paket ve avantajlara ulaşabilirsiniz.

Sadece bunlar mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

6 ayda bir numara atşıyan biri olarak bile bilmiyorum

peki bildiğiniz bir operatörde sms i az konuşma dk si az ama her yöne olup interneti en fazla olan bir paket var mı ? yani sms,dk minimum internet maximum(ama her yöne)
  • quote:

quote:

peki bildiğiniz bir operatörde sms i az konuşma dk si az ama her yöne olup interneti en fazla olan bir paket var mı ? yani sms,dk minimum internet maximum(ama her yöne)

aveanın muhteşem 15lik tarifesi var aylık heryöne 250dk+1000 sms =15tl ek olarakta 100mb int 8 tlye,250mb int 15 tlye veya 1gb int 19 tlye alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbey06

quote:

quote:

aveanın muhteşem 15lik tarifesi var aylık heryöne 250dk+1000 sms =15tl ek olarakta 100mb int 8 tlye,250mb int 15 tlye veya 1gb int 19 tlye alabilirsiniz.

çok pahalı ya aylık 15+19 benim için internet en az 1 gb olması lazım o da ucu ucuna yetişiyo 25-30 tl nin aşşasında böyle bi paket yok mu? ben zaten ayda toplam en fazla 5 dk konuşup 15 tane felan mesaj atrım benim için lazım olan internet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcellden numara taşıma
    7 ay önce açıldı
    E sim numara taşıma
    11 ay önce açıldı
    Numara taşıma ve hat devri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.