Şimdi Ara

nuke ile ilgili sorularrrrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)Bu nuke dediğiniz biz eziklerin dediği aduket mi oluo
    2)Ben bu coldla wururken sürekli 1 wuruyorum pelerin taktığımda millet beni tekte alıo o skille nasıl oluyor onlarınki yanındaki skil mi yoksa uplı hali mi????

• 1)ewt o oluyo

2)hacım o nuke diğil nuke 30 lvlda açılan büyü o kullandığın büyünün amacı düşmanı yawaşlatmak yada dondurmak...
  • O lvl 12 de açılan cold skili dondurmak için. LvL 30 da açılan öldürmek için...
  • oke sağolun:D
    peki benim bunu uplamamın bi yararı war mı bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeVaX -- 4 Temmuz 2006; 12:59:15 >
  • Nasıl dierlerini uplayınca gücü artıo bunun da artıo seçim sana kalmış.
  • oke sağol
  • Hacım okcuysan upla manyak zevkli oluyo adam pill kullanıyo ama maxladıysan geçirmiyo büyüyü sende o arada çakıyon max berserker arow ardına kodunmu 5 li tamamdır o herif sürünüyo orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nuke kullanacaksan atarken mutlaka elini yak çok daha etkili oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

nuke kullanacaksan atarken mutlaka elini yak çok daha etkili oluyor

çok doğru baba bide elinde spear olsun hele o spear sos,som veya sosun bişise gör verdiğin dmg mükemmel oluyo
  • bence o I vuran yavaşlatma skilini açma bile boşuna sp harcama ilerde en ufak sp ye ihtiyacın olacak eger cold gidiyosan bence yanıma lighting aç onun nukesini aç onun attack gücü daha fazla.ben önce lighting actım sonra cold nuke sp bitti: şimdi lvl bekletiyorum sp biriktirip onları upgrade edecem...
    Kolay gele herkese:DDD
  • wall ben coldun yawaşlatmasıyla wururken lightnin kullanıom peşime takılan bütün tiger duruo:D:D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.