Bildirim
nüfus cuzdanimi kaybettim yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
gazeteye ilan olayı eskide kaldı milat oldu o işlemler hemen gidiyorsun nüfusa para cezasını ödüyorsun sonrasında yenisini çıkartıyorsun acele et adına hat veya şirket kurulmadan kimliğini çıkart -
Kesinlikle ilk önce karakola bildir.O nüfus cüzdanı birinin eline geçer başına gelmedik kalmaz.İlk önce karakol sonra nüfu müdürlüğü. -
cezasını peşin ödeyip yeniden çıkartmak 62 tl
karakol olayı eskide kaldı ayrıca nufus müdürlüğünde ne zman kayıp ettğini sorup o tarihli çıkartıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan64
gazeteye ilan olayı eskide kaldı milat oldu o işlemler hemen gidiyorsun nüfusa para cezasını ödüyorsun sonrasında yenisini çıkartıyorsun acele et adına hat veya şirket kurulmadan kimliğini çıkart
Üniversite öğrenci kimlik kartımda cüzdandaydı , haliyle oda gitti. Onun çıkarılması için gazete ilanı şartmış. -
kayıpta karakol sadece not alır gelirse size teslim etmek için başka bir işlem yapılmaz. Şu üniversitelere bayılıyorum doğrusu koskocaman devletin verdiği kimlik kaybolduğunda gazete ilanı verilmesi gerekmezken bu ülkenin milyarda biri kadar bile büyüklüğü olmayan bir öğretim kurumunun vermiş olduğu kimliği çıkartmak için gazete ilanı istiyorlar. Düşündükçe gerçekten çok komik geliyor... Belki biraz atar yapsan halledersin bence ilan işi eskide kalmış paşam çıkart bizim kimliği de :) -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan64
kayıpta karakol sadece not alır gelirse size teslim etmek için başka bir işlem yapılmaz. Şu üniversitelere bayılıyorum doğrusu koskocaman devletin verdiği kimlik kaybolduğunda gazete ilanı verilmesi gerekmezken bu ülkenin milyarda biri kadar bile büyüklüğü olmayan bir öğretim kurumunun vermiş olduğu kimliği çıkartmak için gazete ilanı istiyorlar. Düşündükçe gerçekten çok komik geliyor... Belki biraz atar yapsan halledersin bence ilan işi eskide kalmış paşam çıkart bizim kimliği de :)
Denedim fakat işlem yapmadı. Öyle uzun uzun boş baktı ki kendimi tren gibi hissettim. neyse yaptırdık bakalım. Hepinize tesekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X