Bildirim
Nufüs Cüzdanı ile Yardım Arkadaslar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yakup38
Arkadaslar benim kimlik 2009'da yeniledim sbs girerken foto eski ama yinede tanınıyor.Ve Sınav giriş belgesi renkli basvuru yapılan resim var Kimlik değiştirmeye gerek var mı anlamadım son gün son dk dershaneden aradılar son 6 ay cart curt işte sizce bir sorun olur mu ?
Bence git degistir ben degistirdim 1 gunde cikariyorlar nasil olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şey olmaz. Ehliyetin varsa onu da al yanına. -
son 6 ay diye bir kural yok ama kimlikteki resmin şu anki haline benzemesi gerekiyor ve pasaport yada kimlik dışında bir şey kabul edilmiyor ehliyet vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
son 6 ay diye bir kural yok ama kimlikteki resmin şu anki haline benzemesi gerekiyor ve pasaport yada kimlik dışında bir şey kabul edilmiyor ehliyet vs.
Sınava Giriş Belgesi Renkli + Başvurular zamanı fotoraf cekiliyor biliyorsunuz yani 3 aylık resim pek sorun olacağını düşünmüyorum ama arkadasların yorumlarını değerlendircem yarın gidip değiştirebilirim. :D aklıma yatarsa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup38 -- 21 Mart 2013; 14:13:30 > -
Ohoo benim kimliğimdeki resim 2003 ya da 2004'den kalma. Sorun olacağını pek zannetmiyorum sınav giriş belgesi ne işe yarıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis
Ohoo benim kimliğimdeki resim 2003 ya da 2004'den kalma.Sorun olacağını pek zannetmiyorum sınav giriş belgesi ne işe yarıyor?
Sınava girmeye yarıyor. -
Ben az önce değiştirdim 5 dk sürmedi, sıra vardı ama bir sürü bakan olduğu için 5 dkda hallediliyor. riske atmaya gelmez,
okula da baktım nolur nolmaz diye, ilköğretim okulu sıralar *** kadar ama sığarım sanırım, inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Bir şey olmaz. Ehliyetin varsa onu da al yanına.
ehliyeti içeri alıyorlarmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Wars
quote:
Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis
Ohoo benim kimliğimdeki resim 2003 ya da 2004'den kalma.Sorun olacağını pek zannetmiyorum sınav giriş belgesi ne işe yarıyor?
Sınava girmeye yarıyor.
İşte onu diyorum yani Sınav Giriş Belgesi ne işe yarıyor ki illa kimlikteki resme bakıyorlar. Giriş Belgesi'nin üstündeki resim zaten yeni sorun olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rölativite
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Bir şey olmaz. Ehliyetin varsa onu da al yanına.
ehliyeti içeri alıyorlarmı?
KPSS'ye girerken ehliyetim de yanımdaydı ama bakmamışlardı galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X