Şimdi Ara

Nuforce NE-7M kulaklık incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: helsloot

beyler sennheiser'ın kulaklık uçlarını nerden bulabilirim cx-500 ün çıkan 2 boğumlu tırtıklı uçlardan lazım bana ya

Arkadaşım ne-7m ile yazdığın konunun ne alakası var,bambaşka birşey sormuşsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurrus

quote:

beyler sennheiser'ın kulaklık uçlarını nerden bulabilirim cx-500 ün çıkan 2 boğumlu tırtıklı uçlardan lazım bana ya

yahu bende nu-force var sennheiserın uclarını takacam onun için soruyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: onurrus

quote:

yahu bende nu-force var sennheiserın uclarını takacam onun için soruyorum

Pardon arkadaşım kusura bakma.sen yazmayınca anlamadım.cx-500 uçların pek bi faydasının olacagını sanmam.nuforcun stok uçlarından çok farklı değil cx-500 uçları,onun yerine shure e2c ya da comply-tip t400 al bence.onları da ebaydan alabılırsın..

• cx-500 ün tırtıklı ucları güzel tam oturuyor kulağıma metanda filan yokmu acaba
  • quote:

cx-500 ün tırtıklı ucları güzel tam oturuyor kulağıma metanda filan yokmu acaba

IE8 ne oldu heelsot vazmı geçtin..
  • Ebay'de var. Ben aldım birkaç güne elimde olacak. Monster ile denicem, olmazsa PM atarım istersen..

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

quote:

IE8 ne oldu heelsot vazmı geçtin..

dostum şimdilik nu-force 7m aldım cok dengeli bir kulaklık hoşuma da gitti s9 ile çok güzel uyum sağladılar ... IE8 için yukarda bir arkadaş 443 lira demiş aslında iyi fiyat ama şu euro biraz daha düşse alacam ama mıh gibi yerinde duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Ebay'de var. Ben aldım birkaç güne elimde olacak. Monster ile denicem, olmazsa PM atarım istersen..

quote:

dostum e-bay linkini verebilirmisin
  • http://stores.shop.ebay.co.uk/lelong-auction__W0QQ_armrsZ1QQ_fsubZ409628018

Bu satıcı da değişik türleri var, sol taraftan alt kısımda iVoda'ya da tıklarsan farklı çeşitleri felan görebilirsin. Lelong da güvenilir bilinen bir satıcıdır, çekincen olmasın..

quote:

quote:

Ebay'de var. Ben aldım birkaç güne elimde olacak. Monster ile denicem, olmazsa PM atarım istersen..

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 28 Mayıs 2009; 11:05:58 >

• quote:

http://stores.shop.ebay.co.uk/lelong-auction__W0QQ_armrsZ1QQ_fsubZ409628018

Bu satıcı da değişik türleri var, sol taraftan alt kısımda iVoda'ya da tıklarsan farklı çeşitleri felan görebilirsin. Lelong da güvenilir bilinen bir satıcıdır, çekincen olmasın..

quote:

quote:

quote:

evet güzelmiş bak bunlar tam istediğim gibi peki bunların medium boy mu ? ve kargo ile ne kadara mal oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 28 Mayıs 2009; 11:14:21 >

• Malesef kargosu alacağın şeyden yüksek oluyor.

Ben şundan aldım, her boydan birer tane:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380122289540

quote:

Item # Item Title Quantity Price Amount
    380122289540
    Double Flange Earbuds for Sennheiser In-Ear Headphones
    1 $2.49 $2.49
    Subtotal: $2.49
    Shipping and handling via Standard Int'l Flat Rate Shipping: $3.79
    Shipping insurance(optional $1.80): --
    Total: $6.28

quote:

evet güzelmiş bak bunlar tam istediğim gibi peki bunların medium boy mu ? ve kargo ile ne kadara mal oluyor ?

• quote:

Malesef kargosu alacağın şeyden yüksek oluyor.

Ben şundan aldım, her boydan birer tane:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380122289540

quote:

Item # Item Title Quantity Price Amount
    380122289540
    Double Flange Earbuds for Sennheiser In-Ear Headphones
    1 $2.49 $2.49
    Subtotal: $2.49
    Shipping and handling via Standard Int'l Flat Rate Shipping: $3.79
    Shipping insurance(optional $1.80): --
    Total: $6.28

quote:

dostum sağol medium güzel oturuyor kulağıma kargosu ile 6 dolar yani 10 milyon para birşey değil yanlız nu force'a uyarmı acaba bu medium tipler

• Şimdi benimkiler bir gelsin, bana medium olmazsa verebilirim sana.. Ankaradayım ben de.. Tabii Nuforce'u denemek şartı ile

Nuforce'a uyar..
    quote:

dostum sağol medium güzel oturuyor kulağıma kargosu ile 6 dolar yani 10 milyon para birşey değil yanlız nu force'a uyarmı acaba bu medium tipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 28 Mayıs 2009; 11:55:17 >
  • Lelong adlı satıcı iyidir kulaklık padi almıştım iyi çıktılar.
  • quote:

Şimdi benimkiler bir gelsin, bana medium olmazsa verebilirim sana.. Ankaradayım ben de.. Tabii Nuforce'u denemek şartı ile

Nuforce'a uyar..
    quote:

ayıp ettin

• Bir gelsin o zaman uçlar, ben seni bilgilendiririm
    quote:

quote:

Şimdi benimkiler bir gelsin, bana medium olmazsa verebilirim sana.. Ankaradayım ben de.. Tabii Nuforce'u denemek şartı ile

Nuforce'a uyar..
    quote:

ayıp ettin

• @hellslot

sende kullandığın kulaklıklar ile kıyaslayabilirmisin kulaklığı. sanırım ex90lp kullanmıştın bir ara özellikle onunla arsındaki farkı merak ediyorum onu düşünüyodum sonra vazgeçtim ne-7m aldım. bu arada siparişime bugün tam 15 gün oldu ama daha gelmedi kulaklık. işin kötü tarafı cumartesi şehirdışına gidiyorum
  • Kulaklık cok dengeli bir kulaklık bass daha da oturmaya başladı kulaklık gittikce açılıyor burn-in oluyor , kesinlikle parasını hakeden bir kulaklık cx-500 filan hikaye kaldı bunun yanında gelince pişman olmayacaksın
  • sagol cevabın için :)
  • arkadaşlar ben siparişi vereli 16 gün oldu ama hala elime ulaşmadı ben hataydayım sizce normal mi yoksa gümrüğe takılmış olma ihtimali yüksek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.