Şimdi Ara

Nubia yeni akıllı telefon soğutucusunu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nubia yeni akıllı telefon soğutucusunu duyurdu
    Günümüz amiral gemisi akıllı telefonlar özel soğutma sistemleriyle geliyor. Yine de daha fazla destek isteyen veya soğutma sistemine ihtiyaç duyan kullanıcılar için farklı fan alternatifleri bulmak mümkün.



    Nubia Red Devil Radiator 4 Pro özellikleri ve fiyatı



    Nubia Red Devil Radiator 4 Pro akıllı telefon soğutmasının amiral gemisi denebilir. Agresif bir tasarımı olan soğutucu metal görünüme sahip. RGB aydınlatma ile Espor tecrübesi yaşamak isteyenlere hitap ediyor.



    Ayrıca Bkz.Dead Island 2 sistem gereksinimleri açıklandı



    Yenilikçi bir hava süspansiyon sistemine sahip olan soğutucu Red Devil telefonlarını temel almış. 27W seviyesine kadar soğutma sağlayabilen aksesuar 4 farklı mod ile geliyor. Kullanıcılar mekanik tuşları ile modlar arasında geçiş yapabiliyor.



    Aksesuar 70-85mm arasında genişliği olan soğutucu maksimum -7 derece seviyesine kadar inebiliyor ancak ortam sıcaklığı ve telefonun yaydığı ısı bunda etkili. Nubia Red Devil Radiator 4 Pro soğutucusu 25$ fiyat etiketine sahip.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/04/24/nubia-red-devil-radiator-4-pro-back-clip-version-up-to-27w-cooling-power-goes-on-sale-china/







  • Keşke bizde 25 TLye alıyor olabilseydik

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.