Bildirim
Nubia Neo 3 5G neler sunuyor? Yerli üretim oyun telefonu!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanada selam Enes.
-
Şahsen Unisoc işlemcili bir cihaz almayı tercih etmem, soranlara tavsiye de etmem. Geçenlerde komşumuz yeni aldığı Infinix marka telefonla ilgili yardım istedi, bu markanın alt segment bir işlemcisi vardı ve Google'ın kendi uygulamaları da dahil çoğu uygulama Play Store'dan "cihaz desteklenmiyor" uyarısı yüzünden indirilemiyordu. Destekleyenler de pek güven vermiyordu. Instagramı, Whatsapp'ı falan apk indirip kurdum. Mediatek gibi sonradan geniş kitlelere yayılınca düzgün destek alır belki ama şu an için erken.
-
Bu nasıl oyun telefonu 2 tane tetik tuşu koyunca oyun telefonumu oluyormuş ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Helio G99 ile aynı GPU'yu kullanan işlemcili cihaza, oyun telefonu demek abartı olur. İçerik sponsorlu olduğu için bir şey diyemem. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 17 Kasım 2025; 18:47:52 >
_____________________________ -
işlemci ile alakası olduğunu sanmıyorum komşunuzun sorununun.yazılım sorunu yada sürüm sorunu olabilir. elime bir sürü unisoc işlemcili telefon geldi aldım sattım kullandım. böyle bir sorun yok, bütün uygulamalar çalışıyordu. çok extreme bir uygulama felan diosan onu bilemem
-
yurtdışı fiyatı 150 dolares
uygun fiyatlı olursa neden olmasın?
_____________________________ -
Bizde bence 12K civarında olur. Tabi keşke 150 doların net karşılığı olsa. O zaman alınır her türlü. İkinci tel bile olur. Turkcell'de 16500 TL'den satışa çıkmış. Takribi 400 dolar yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 19 Kasım 2025; 20:25:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
" Xiaomi Redmi K90 Pro Max " oyuncu tlfu derken geçen ay çıkan buna dikkat çekerim.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Şahsen Unisoc işlemcili bir cihaz almayı tercih etmem, soranlara tavsiye de etmem. Geçenlerde komşumuz yeni aldığı Infinix marka telefonla ilgili yardım istedi, bu markanın alt segment bir işlemcisi vardı ve Google'ın kendi uygulamaları da dahil çoğu uygulama Play Store'dan "cihaz desteklenmiyor" uyarısı yüzünden indirilemiyordu. Destekleyenler de pek güven vermiyordu. Instagramı, Whatsapp'ı falan apk indirip kurdum. Mediatek gibi sonradan geniş kitlelere yayılınca düzgün destek alır belki ama şu an için erken.
|
|
Bu nasıl oyun telefonu 2 tane tetik tuşu koyunca oyun telefonumu oluyormuş ?
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı