Şimdi Ara

Ntvsporda İspanya nın kutlamaları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ntvsporda canlı olarak veriyor şu an, madrid te coşuyor millet insanın gidip kutlayası geliyor valla

• Pique'ye bak katalunya bayrağı taşıyor
  • Iniesta ve Villa konuştu peş peşe.Adamlara çok büyük alkış geldi tabi doğal olarak.
  • casillas a da sakal gidiyor ya böyle çok çocuk gibi olmuş
  • ispanyolca bilmiyoruz ki,ntvsporda düşünüp bir tercüman tutamamış.o zaman niye yayınlıyonuz lan ?
  • CcC Reiana Reiz CcC
  • Adamların sunucusuna bak nasıl coşturuyor Türkiyede olsa ruh gibi adamı koyarlardı yada yumuşak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reina şov yapıyor ama ne diyor anlamıyoruz.
  • aha fabregasa zorla barcelona forması giydirdiler
  • Dünya şampiyonu olup, bu şekilde hatta daha da abartarak hiç kutlama yapmayacakmıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

Adamların sunucusuna bak nasıl coşturuyor Türkiyede olsa ruh gibi adamı koyarlardı yada yumuşak.

adam pepe reina ne sunucusu iyi coşturdu milleti yalnız. fabregasada barça formasını giydirdi zorla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 13 Temmuz 2010; 0:41:38 >
  • Ben de bu futbolcu kim diyordum..Riena imiş meğerse..Ulen bir de Liverpol'u tutuyorum yani.. yuh bana
  • sunucu coşturuyor ya reina daha yeni çıktı, işte oynamadı etmedi bari kutlamalarda görüniyim de bi anlamı olsun diye yapıyor reina
  • fabregas ın olayı çok ilginçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

Adamların sunucusuna bak nasıl coşturuyor Türkiyede olsa ruh gibi adamı koyarlardı yada yumuşak.

adam pepe reina ne sunucusu iyi coşturdu milleti yalnız. fabregasada barça formasını giydirdi zorla

Yok ben saçı uzun olanı demiştim.

• fabregası yediler barca forması giydirdiler
  • guiza intihar etmese bari bu görüntülerden sonra bir ekip yollayalım.
  • quote:

guiza intihar etmese bari bu görüntülerden sonra bir ekip yollayalım.

Yollamayın yalvarıyorum yollamayın.Gebersin...
  • şu gözlüklü kadının olayı nedir arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Dünya şampiyonu olup, bu şekilde hatta daha da abartarak hiç kutlama yapmayacakmıyız?

Avrupa şampiyonu olalım da, dünyası kalsın, 9 milyonluk, futbol fakiri Yunanistan bile şampiyon oldu, şu güzelim jenerasyonu harcadı Fatih Terim egoları yüzünden, umarım Hiddink aynı hatalara düşmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.