Lugano - Hazar - Krasic -robinho dörtlüsünden biri gelebilir
Bence Beşiktaş'ın ilgilendiği bir futbolcuyu almayız. Onlarla bir sorunumuz yok. Ama benim aklıma yatan Hazard ve Lugano
Hazard'ı almanız imkansız.
Lugano olabilir belki.
Biz ne imkansızlar gördük.
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
stoch transferi hakkında biz olgunlukla karşıladık, bakalım rakiplerimiz de aynı şekilde karşılayabilecek mi
lugano için birşeyler olacak gibi
Bide Keita'nın transferini 1 ay daha bekleseydik 500.000 € ödemesi geliyordu dedi. Ondan da kurtulduk dedi. Yani bu sattığımız klüp Lyon un parasını da ödüyor sanırım.
Arkadaşlar işte olduğum için izleyemiyorum gerçekten 5 yabancı alacağız dedimi ??
quote:
Orijinalden alıntı: Méssi
Kime ?
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: SpooExi
quote:
Orijinalden alıntı: T_Gzgnr
Bence Beşiktaş'ın ilgilendiği bir futbolcuyu almayız. Onlarla bir sorunumuz yok. Ama benim aklıma yatan Hazard ve Lugano
Lugano olabilir belki.
lugano niye gitsin gs'ye?Gs bizden daha fazla yıllık ücret veremez lugano'ya.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
quote:
quote:
Lugano olabilir belki.
Ama Hazard'ı göremezsiniz. Mantıklı düşünün biraz değeri 15-20 milyon olan adamı nasıl alacaksınız ki
Şuan böyle yazıyosun ama için içini yiyo eminim.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Lugano olabilir belki.
Ama Hazard'ı göremezsiniz. Mantıklı düşünün biraz değeri 15-20 milyon olan adamı nasıl alacaksınız ki
Adam Haklı Beyler. Belki Krasic.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Lugano olabilir belki.
Şuan böyle yazıyosun ama için içini yiyo eminim.
Yoo çok rahatım, sadece Lugano için tedirginim biraz. Galatasaray'ın Hazard'ı alması için 2 adamını daha satması lazım. Yavaş alın Hazard'ı
Polat korku saldı...
yahu gs paraya ihtiyacı olduğu için satmadı mı keita'yı nereye alexis sanchezi hazard'ı alıyo? Göbeğe nasıl adam alacak? Bence paranın çoğu göbeğe ve stopere gidecek.Asıl problemli yerleri orası gs'nin.
Ardayı keitayı elenayo satıp misilleme yapıcaksan hiç yapma daha iyi demiyorlarda misilleme yap diyorlar heheheh
Sezon içinde aldığı 70 M doların çoğunu transfere kullanabiliriz denmişti e satılan oynuculardan 16m alındı bunu hazard a versek diğer 4 ü de çok pahalı olmaz yani hazard mümkün Galatasaray bu ,
Fenerli arkadaşların içi gidiyor bu aralar hazard ı mı aldılar krasiç i mi diye
Keita nın satılması sene sonunda td ile yapılmış toplantıda kararlaştırıldı dedi, niye işkembeden para için satıldı diyorsunuz? tamam Gs Fb kadar zengin değil ya da aktif parası onun kadar yok ama bu fakir demek değil ki? geçen sene 7 milyon euro ya alınan Elano 10-12m a satılırsa neden alınmasın Hazard? hoş takımımda kanat oyuncusu istemiyorum, Pino da geldiyse yeter gibi. Gs TOPAL, Uğur, Emre GÜNGÖR ve Keita dan 7m Euro aldı, bu para Keita nın taksitlerini biz ödüyorsak böyle, yok sattığımız takım ödeyecekse 12.5m euro oluyor. Elano da 10-12m a satılırsa al sana bütçe. bu arada Gs nin ihtiyatlı davranıp borçlarını ödemesini öncelik olarak görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
yahu gs paraya ihtiyacı olduğu için satmadı mı keita'yı nereye alexis sanchezi hazard'ı alıyo? Göbeğe nasıl adam alacak? Bence paranın çoğu göbeğe ve stopere gidecek.Asıl problemli yerleri orası gs'nin.
abi ne kadar üstün görüyorsunuz kendinizi, duyan da Barça sanacak. yapmayın etmeyin, 20m a gelecek adamı bir başka takım 16m a alabilir, olmayacak şey mi? kanat oyuncusu istemiyorum ama sırf bu saçma algı kırılsın diye alsak da kapak olsa size. Tek büyük lafı gerçekten etkilemiş sizi, burnunuzu indirin azcık, ayıp!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
Sezon içinde aldığı 70 M doların çoğunu transfere kullanabiliriz denmişti e satılan oynuculardan 16m alındı bunu hazard a versek diğer 4 ü de çok pahalı olmaz yani hazard mümkün Galatasaray bu ,
Fenerli arkadaşların içi gidiyor bu aralar hazard ı mı aldılar krasiç i mi diye
16 milyona Hazard alınsa, şu an çoktan almıştık biz. O işler o kadar kolay değil işte, 16 milyonmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: pyr@mid
Keita nın satılması sene sonunda td ile yapılmış toplantıda kararlaştırıldı dedi, niye işkembeden para için satıldı diyorsunuz? tamam Gs Fb kadar zengin değil ya da aktif parası onun kadar yok ama bu fakir demek değil ki? geçen sene 7 milyon euro ya alınan Elano 10-12m a satılırsa neden alınmasın Hazard? hoş takımımda kanat oyuncusu istemiyorum, Pino da geldiyse yeter gibi. Gs TOPAL, Uğur, Emre GÜNGÖR ve Keita dan 7m Euro aldı, bu para Keita nın taksitlerini biz ödüyorsak böyle, yok sattığımız takım ödeyecekse 12.5m euro oluyor. Elano da 10-12m a satılırsa al sana bütçe. bu arada Gs nin ihtiyatlı davranıp borçlarını ödemesini öncelik olarak görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
Sen kendi başkanının sıfatını biliyomusun ?? R leri söyleyemeyn ezik internet cafe çocukları gibi.
Bu adam bu sıfatla kimseyi alamaz.
pardon, Uğur ve Emre nin 1 milyona gittiğini ve Keita dan da 1m kar ettiğimizi düşünmüştüm. bugün başkan Keita yı elimizden çıkarmasaydık 500bin euro daha ödeyecektik, ondan da kurtulduk demiş (alıntı), yani taksitlerinden de kurtulmuş olabiliriz, o da 5m ediyor sanırım, toplamda TOPAL 5m + Uğur_Emre 2 + Keita 6m (kar) ise 13m. güzel :)