Şimdi Ara

ntvspor biss key problem yasayanlar -genel konu- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
2
Favori
23.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

Arkadaşlar Digiline ek 60040d model uydu alıcım var. Kanal listesinde ntv spor var ama açılmıyor. Maç olduğunda falan değil hiç açılmıyor. Biraz kurcaladım ama ayarlayamadım. Yardımcı olan olursa çok sevinirim. Barcelona maçını izlemek istiyorum da.

11054 h 30000 frekansini taratin ntv paketi cikacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar hangi biss keyi girmemiz gerekiyor ntv spor için

16 haneliyse biss bölümü A021230035461400 12 haneliyse A02123354614 girmelisiniz..

Teşekkür ederim en baştaki yerler nasıl olacak peki? Ben receiver dan emuyu açtım acaba çalışır mı sunny at 9030

bu şekilde deneyebilirsiniz.1FFA00 : 01 : A0 21 23 E4 35 46 14 8F
    olumlu olumsuz paylaşın yardımcı olurum yine. yalnız ayarlardan kanal kilidi açık yapmanız gerekiyor önce..

Kanal açık fakat umarım çalıştırır

eğer olmazsa şunuda deneyebilirsiniz..

000000 00 A021230035461400

Malesef çalışmıyor ne yapabilirim acaba :S

• quote:

quote:

Arkadaşlar Digiline ek 60040d model uydu alıcım var. Kanal listesinde ntv spor var ama açılmıyor. Maç olduğunda falan değil hiç açılmıyor. Biraz kurcaladım ama ayarlayamadım. Yardımcı olan olursa çok sevinirim. Barcelona maçını izlemek istiyorum da.

11054 h 30000 frekansini taratin ntv paketi cikacaktır..

Nasıl yapılıyor bilmiyorum ki hocam.
  • Selamlar.bende sunny fta 10057 uydu alicisi var. Biss menusune geldigimde, yesil butonuna basip ekle dedigimde boylam,frekans ve sid secenekleri cikiyor.
    Boylam da 000.0 dgree
    Frekans da 3000 mhz
    Sid de 0 (dig) geliyor varsayilan olarak.

Simdiden tesekkurler
  • Üstad merhabalar.. NTV ve NTVSPOR için,

Benim cihazım Kyoto 9900 DCI-PLUS
    Menü-Cihaz Bilgisi-ok-İnfo tuşları ile key girme menüsüne giriyorum, orda;

Ca id :
    Provider id:
    Key İndex:
    Key:

Bölümleri var ama, sizin ve diğer şifrelerde Ca id ye ne yazılacağı yok. Bu bölümlere yazacaklarımı tam olarak verebilirmisin? Bir de bu cihazlara yazılım atarlar mı? atarlarsa bu sorun ortadan kalkar mı? Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhuruzun

Üstad merhabalar.. NTV ve NTVSPOR için,

Ca id :
    Provider id:
    Key İndex:
    Key:

Bölümleri var ama, sizin ve diğer şifrelerde Ca id ye ne yazılacağı yok. Bu bölümlere yazacaklarımı tam olarak verebilirmisin? Bir de bu cihazlara yazılım atarlar mı? atarlarsa bu sorun ortadan kalkar mı? Çok teşekkürler

26
    1ff900
    00
    ve en alta şifre şeklinde yazarsan problemin çözülmesi gerekir.yine sorun devam ederse burda paylaşabilirsin..
  • ''Ntv Batı'' açılıyor, ''Ntv'' ve Ntv Spor'' açılmıyor. Merkezi uydu var çatıda, ondan kaynaklı olabilir mi?
  • quote:

''Ntv Batı'' açılıyor, ''Ntv'' ve Ntv Spor'' açılmıyor. Merkezi uydu var çatıda, ondan kaynaklı olabilir mi?

ntv paketi problemli biraz o acidan.antenle alakalı olabilir dediğiniz gibi..
  • quote:

quote:

''Ntv Batı'' açılıyor, ''Ntv'' ve Ntv Spor'' açılmıyor. Merkezi uydu var çatıda, ondan kaynaklı olabilir mi?

Komşulara sorayım onlarda durum neymiş. Eğer onlarda açılıyorsa uyducuya mı gideceğiz?
  • quote:

quote:

quote:

Komşulara sorayım onlarda durum neymiş. Eğer onlarda açılıyorsa uyducuya mı gideceğiz?

onlarda varsa ntv sorun sizin receiver'ınızda demektir.sizin yapabileceginiz bir işte diyebiliriz aslinda..

• quote:

quote:

quote:

quote:

onlarda varsa ntv sorun sizin receiver'ınızda demektir.sizin yapabileceginiz bir işte diyebiliriz aslinda..

Sonucu bildiririm.

• quote:

quote:

Ca id :
    Provider id:
    Key İndex:
    Key:

26
    1ff900
    00
    ve en alta şifre şeklinde yazarsan problemin çözülmesi gerekir.yine sorun devam ederse burda paylaşabilirsin..

teşekkürler.. maç olmadan anlayamıyoruz neticeyi heralde. sonucu burada paylaşırım.

• tüplü tv' de kullanmak için ucuz bir receiver almak istiyorum. kanal geçiş hızı yüksek olan, biss key otomatik güncelleyen bir marka-model tavsiyesine ihtiyacım var. İlginize şimdiden teşekkür ederim. Cahilliğime verin, biss key güncellemeyle sadece ntvspor mu çözülüyor, yoksa hotbird uydusundaki kapalı kanalları da açıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cretan72

tüplü tv' de kullanmak için ucuz bir receiver almak istiyorum. kanal geçiş hızı yüksek olan, biss key otomatik güncelleyen bir marka-model tavsiyesine ihtiyacım var. İlginize şimdiden teşekkür ederim. Cahilliğime verin, biss key güncellemeyle sadece ntvspor mu çözülüyor, yoksa hotbird uydusundaki kapalı kanalları da açıyor mu?

biss key uygulamasi yapan kanallari acar sadece.Hotbirdte biss uygulamasi olan ve ise yarayan kanal yok gibi zaten.tavsiyem goldmaster 66000 fta..fiyati 80-100 lira civarindadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerbb -- 28 Eylül 2011; 19:28:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Ca id :
    Provider id:
    Key İndex:
    Key:

26
    1ff900
    00

teşekkürler.. maç olmadan anlayamıyoruz neticeyi heralde. sonucu burada paylaşırım.

Üzgünüm olmadı. h.sonu ntv ve ntvspor maçlarının hiçbirisini açmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cszero

bende mersat minibox uydu alıcısı var ntvspor için biss key nasıl girerim

Önce kumandadan 9878 tuşluyorsun ve "code enable" yazısı çıkıyor. Cihazın üzerinde biss şifreleri yüklü olmadığından elle şifreli kanal üzerindeyken repeat tuşuna basıyorsun ve kumandadan ok tuşuna bastıktan sonra şifreyi yazabiliyorsun.Yazdığın şifreler stop tuşuna basınca çıkıyor ve tekrardan düzenleyebiliyorsun.

galiba bu söylediğiniz hd model için geçerli.düz modelde kumandanın sağ alttan 2.düğmesi şifreli bölümü açıyor şifreyi giriyoruz ama kanal açılmıyor.yok mu bu receiver da ntv sporu izleyen...

• ARkadaslar elimde Yumatu IQ serisi bir cihaz var. Ntv Spor icin Biss key olarak ne ve nasil girmem gerekiyor. Ne yaptiysam olmadi.. Biss key giris menusu resimdeki gibidir. Lutfen yardim, yoksa kiricam bu makineyi :)

http://imageshack.us/photo/my-images/835/yumatu.jpg/
  • dreambox için açıklamali anlatım istiyorum ne yaptımsa açamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

dreambox için açıklamali anlatım istiyorum ne yaptımsa açamadim

Aynen hocam, TRT hd ile çakışıyor dedi kimileri ben tek ntvspor satırını bıraktım constan.cw'de ama yine çalışmadı Ntvspor hariç her biss'li kanalı açıyorum ama o yok artık şifrenin yanlış oldugunu düşünmeye başladım ama internette birtek bu key dolaşıyor o yüzden çalışan dreambox kullanıcılarının birinden ntvspor biss keyi rica edicem artık kafayı yemek üzereyim her seferinde digiturk'e geçmekten sıkıldım
  • ntvspor açmak için önce intercomm radyo kanalını açın sonra ntvspora gelin açılır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.