Şimdi Ara

ntvspor biss key problem yasayanlar -genel konu-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar konu cok yerde isleniyor.bir yerde toplayalim.sorun yasayanlar markasini modelini yazsin cihazin yardimci olmaya calisicam elimden geldiğinince..

• bende mersat minibox uydu alıcısı var ntvspor için biss key nasıl girerim
  • merhaba.ben uzun süredir yumatu iq de biss menü yardımıyla ntvsporu açmaya çalışıyorum.ama bir türlü olmuyor.netten yaptığım araştırmalarda okuduklarımdan benim receiverım için uygun olanları eksiksiz yaptığımı düşünüyorum ama neden olmuyor anlamadım.öncelikle 9339 tıklayıp biss menüsünü seçiyorum.yeni tuşuna basıyorum sırayla.caid yazan yere 2600 serviceid yazan yere 000003 freq yazan yere 11054 yazıyorum.type yazan yerde key8 i değştirmiyorum.key dataya da, a0 21 23 00 35 46 00 00 giriyorum kaydetip çıkıyorum ama olmuyor.neyi yanlış yaptığımı söyleyebilir misniz lütfen.
    bissle açılmıyor diye rs 232 kablo siparişi verdim.onunla deneyeceğim.gerçi onunla biss şifreli kanallar açılıyor mu bilmiyorum.bu konuda da aydınlatırsanız sevinirm
    acil yardımlarınızı bekliyroum arkadaşlar.basket maçlarını takip edebilmek için.şimdiden teşekkürler.
    ya bir de şu yazılım yükleme olayını bir detaylı anlatabilirseniz.nasıl yüklendiğini değil,yüklemenin neden gerekli olduğunu,neyi güncellediğini.böyle biss li kanalları açmaya mı yarıyor bu yazılımlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cszero

bende mersat minibox uydu alıcısı var ntvspor için biss key nasıl girerim

Önce kumandadan 9878 tuşluyorsun ve "code enable" yazısı çıkıyor. Cihazın üzerinde biss şifreleri yüklü olmadığından elle şifreli kanal üzerindeyken repeat tuşuna basıyorsun ve kumandadan ok tuşuna bastıktan sonra şifreyi yazabiliyorsun.Yazdığın şifreler stop tuşuna basınca çıkıyor ve tekrardan düzenleyebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende dm 500 kullanıyorum ntvspor için ne yapmak gerekiyor. cccam kullanıyorum. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskilaz

merhaba.ben uzun süredir yumatu iq de biss menü yardımıyla ntvsporu açmaya çalışıyorum.ama bir türlü olmuyor.netten yaptığım araştırmalarda okuduklarımdan benim receiverım için uygun olanları eksiksiz yaptığımı düşünüyorum ama neden olmuyor anlamadım.öncelikle 9339 tıklayıp biss menüsünü seçiyorum.yeni tuşuna basıyorum sırayla.caid yazan yere 2600 serviceid yazan yere 000003 freq yazan yere 11054 yazıyorum.type yazan yerde key8 i değştirmiyorum.key dataya da, a0 21 23 00 35 46 00 00 giriyorum kaydetip çıkıyorum ama olmuyor.neyi yanlış yaptığımı söyleyebilir misniz lütfen.
    bissle açılmıyor diye rs 232 kablo siparişi verdim.onunla deneyeceğim.gerçi onunla biss şifreli kanallar açılıyor mu bilmiyorum.bu konuda da aydınlatırsanız sevinirm
    acil yardımlarınızı bekliyroum arkadaşlar.basket maçlarını takip edebilmek için.şimdiden teşekkürler.
    ya bir de şu yazılım yükleme olayını bir detaylı anlatabilirseniz.nasıl yüklendiğini değil,yüklemenin neden gerekli olduğunu,neyi güncellediğini.böyle biss li kanalları açmaya mı yarıyor bu yazılımlar

gereksiz biss keylerini sil.ntvsporu uydudan sil ve tekrar taratıp bul.son olarakta ntvspor üzerinde 5 dakika beklet uyduyu.ilk şifre çözmede biraz vakit alabilir..şimdilik bunları dene yine sorun devam ediyorsa paylaş burda..

• cevap için teşekkürler deneyeceğim dediklerinizi.son soru biss yerine yazılımla halledemez miyim.hangi yazılımı yüklemem gerek acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: standbye

arkadaşlar bende dm 500 kullanıyorum ntvspor için ne yapmak gerekiyor. cccam kullanıyorum. teşekkürler

denediğiniz herhangi bir yol varmı?
  • yok henuz denemedim şimdi baktım ntvspor da maç var kapalı bu vesileyle deneyeyim diyorum hacksat key indirici yi bulmaya çalışıyorum
  • quote:

cevap için teşekkürler deneyeceğim dediklerinizi.son soru biss yerine yazılımla halledemez miyim.hangi yazılımı yüklemem gerek acaba

şöyle söyleyeyim eğer yazılım yükleme tecrübeniz yoksa bunu yapmayın.ama tecrübeniz varsa bu yazılım yumatu iq'lar için son yazılımdır..

hotfile.com/dl/117053741/afda...zilim.rar.html
  • bu arada hacksat v9b ile denedim olmadı cccam ile denedim acaba başka cam mi yüklemeliiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: standbye

bu arada hacksat v9b ile denedim olmadı cccam ile denedim acaba başka cam mi yüklemeliiyim

açıkçası dreambox ile ilgili tecrübelerim az ama ccam 2.2.1 mi kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

cevap için teşekkürler deneyeceğim dediklerinizi.son soru biss yerine yazılımla halledemez miyim.hangi yazılımı yüklemem gerek acaba

şöyle söyleyeyim eğer yazılım yükleme tecrübeniz yoksa bunu yapmayın.ama tecrübeniz varsa bu yazılım yumatu iq'lar için son yazılımdır..

açıkçası tecrübem yok ama yapabileceğimi sanıyorum.baya araştırdım çünkü.yalnız link gözükmüyor.nokta nokta olmuş.pm atarsınız eğer forumda yasaksa.bunu yükleyince ntvspor falan izleyebileceğim değil mi

• quote:

quote:

quote:

açıkçası tecrübem yok ama yapabileceğimi sanıyorum.baya araştırdım çünkü.yalnız link gözükmüyor.nokta nokta olmuş.pm atarsınız eğer forumda yasaksa.bunu yükleyince ntvspor falan izleyebileceğim değil mi

link bu kardeş kusura bakma...http://hotfile.com/dl/117053741/afda716/Yumatu_IQ_(Truman_Menu_1.4.19)_07.05.2010_Yazilim.rar.html .bu son yumatu iq yazılımı.sadece ntv spor değil biss keyli yayın yapan tüm kanalları izleyebilirsin.eğer yükleme konusunda sıkıntı yaşarsan yakınında tanıdığın iyi bir uyducu varsa uygun bir fiyata bu yazılımı yükler uzun bir süre rahat edersin.tabiki şu var deneye deneye öğrenmek en iyisi kardeş...

• cccam sorun değil şimdi cccam 2.1.4 ve mgcamd 1.35 kullanıyorum bu arada maç yaklaştı sinir katsayısı yükselmeye başladı :)))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

link bu kardeş kusura bakma...http://hotfile.com/dl/117053741/afda716/Yumatu_IQ_(Truman_Menu_1.4.19)_07.05.2010_Yazilim.rar.html .bu son yumatu iq yazılımı.sadece ntv spor değil biss keyli yayın yapan tüm kanalları izleyebilirsin.eğer yükleme konusunda sıkıntı yaşarsan yakınında tanıdığın iyi bir uyducu varsa uygun bir fiyata bu yazılımı yükler uzun bir süre rahat edersin.tabiki şu var deneye deneye öğrenmek en iyisi kardeş...

başka bir siteden buldum bir tane onu yüklemeye başladım.serial port test ediliyor dedi kaldık orada.uyduda da ask mı ne yazıyor.başlayınca kapatmayın yanar falan dendi ama daha başlamadı.başlayacağa da benzemiyor pek.inşallah deneye deneye yakmayız cihazı :)
    çok sağolsun kolay gelsin

• merhaba hocam..
    next ye-2000x cis plus için nasıl gıreceğim.yardımcı olurmusun. birde bilgisayar bağlantı kablosu ne almam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziy@

merhaba hocam..
    next ye-2000x cis plus için nasıl gıreceğim.yardımcı olurmusun. birde bilgisayar bağlantı kablosu ne almam gerek.

NTV için; Biss ID: 0x1FFF (eğer 6 haneli ise biss ID 0x001FFF olarak girilmelidir.)
    NTVSPOR için; Biss ID: 0x1FFB (eğer 6 haneli ise biss ID 0x001FFB olarak girilmelidir.)
    Biss TP: 11054/30000 (H) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır.)
    k.e.y Değeri: A021230035461400 (eğer 12 hane varsa k.e.y değeri A02123354614 olmalıdır.)

bunları dene sorun olursa yine paylaşırsın burada...
  • hala yapamadım dm500 kullanıyoruz biss acamıyoruz olacak işmi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

başka bir siteden buldum bir tane onu yüklemeye başladım.serial port test ediliyor dedi kaldık orada.uyduda da ask mı ne yazıyor.başlayınca kapatmayın yanar falan dendi ama daha başlamadı.başlayacağa da benzemiyor pek.inşallah deneye deneye yakmayız cihazı :)
    çok sağolsun kolay gelsin

Yumatu serisi için:
    2600 000001 11054 A021230035461400 Ntv
    2600 000003 11054 A021230035461400 Ntv Spor

bu iki şifreyi birlikte girerekte deneyebilirsin..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.