Şimdi Ara

Ntv Spor [.5 te 5.] Katılırsam yardımcı olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ntv Sporda ki 5 te 5 programını bilen vardır heralde 5 soru soruyolar bilene ps 3 veriyolar. Fakat sorular zor geldi bana ama eş zamanlı olarak yardımcı olacak varsa belki katılırım .
    http://www.ntvmsnbc.com/id/24980844/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyar Mezar -- 18 Eylül 2009; 19:07:16 >

• Yukarı
  • Sanki katılman için seni bekliyolar gibi anlatmışsın , katılmak için çok şansa ihtiyaç var , ilk önce 1,100,200,300,400,500. kişilerden 1 tanesi olacaksın ve yarışmaya katılacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sambaras -- 18 Eylül 2009; 18:55:13 >
  • Katılanlar o kadar kişinin arasından katılmıyo mu Zaten hiç hepsini bilemedim final soruları zor oluyor
  • Ayrıca hergün çıkıyo sanıyosam ve her seferinde 5 kişi yarışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sambaras

Sanki katılman için seni bekliyolar gibi anlatmışsın , bir sürü aşama var katılmak için , ilk önce 1,100,200,300,400,500. kişilerden 1 tanesi olacaksın ve yarışmaya katılacaksın

gerçekten çok büyük aşama varmış.
  • evet tabi büyük kac kişi başvuruyodur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ilkgünden beri hergün cevaplarım soruları ama daha hiç çıkmadı gercekten de cok zor yarışmacı olmak...
  • google
  • vallah birazdan bizde katılıcaz daha doğrusu arkadaşım katılacak bekliyoruz saat 8 te
    daha önce hangi sorular çıktı böyle bişey bulabilir miyim nette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 29 Ekim 2009; 17:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

google

Mynette yapıyorum onu. Gerçekten işe yarıyor
  • İzlediğim bir programda biri bilgisayardan baka baka kazandı yarışmayı. Televizyondan klavye tuş sesleri duyuldu, Ercan Taner'di galiba sunan o da bi kaş göz yaptı sonra tebrikler - arkadaşlarımız seni arıyacaklar falan dedi kapattı. Merak ediyorum verdiler mi acaba
  • arkadaşım kazandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

arkadaşım kazandı

Tebrikler, güle güle kullanması dileğiyle
    Sadece bir tavsiye : Fifa 10'u denemeden Pes'e başlamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orijinalden alıntı: chiller

arkadaşım kazandı

Tebrikler, güle güle kullanması dileğiyle
    Sadece bir tavsiye : Fifa 10'u denemeden Pes'e başlamayın

@cause_of_death saol kardeşim ya çok heyecanlıydı çok çalıştık ama arkadaşım bu konuda çok prof. takır takır verdi cevapları vallah bize bişey kalmadı.
    evet ya bu sene FİFA 10 çok dikkat çekici:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.