Şimdi Ara

ntsc xbox 1 oyunlarında j - u ayrımı var mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

xbox 1 de shenmue filan gibin bir sürü kaliteli oyun war yawaştan bunlara saldıriim diorum, bildiğim kadarıyla xbox 1 oyunlarının da region ları tutması gerekmekte değil mi xbox360 ile ??

bende ntsc - j makine war, bulacağım / alacağım xbox 1 oyunu illa ki ntsc j mi olmalı bunlarda j / u ayrımı war mı ?? genelde sadece pal / ntsc ayrımı war baktığım yerlerde de o yüzden soriim dedim kimse ayrıca belirtmemiş ntsc oyun j mi u mu die ??

bir de xbox 1 oyunlarında region free olayı war mı ?? xbox-sky dan bakabildiğimiz bir sayfa war ya 360 oyunları için bölge kodlarını ve çalıştıkları makineleri görebiliyoruz xbox 1 oyunları açısından da böyle bir liste war mı ??

şimdiden çok teşekkür ederim cevaplar için..

bu arada önereceğiniz xbox 1 oyunu war mı ??

shenmue II
    baldur' s gate dark allianca I / II
    syberia II

oynamak amacındayım ama diğer önerilere de gayet açığım :DDD

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• XBOX1 oyunlarında da Region olayı vardır ve XBOX360'ın bölgesi neyse XBOX1 oyununun bölgesininde aynı olması gerekir.

neyse konu kitlenmesin die sana PM atıorum KoalaX :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 7 Nisan 2008; 15:08:23 >

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Muhtamelen o sunum NTSC-J'dir çünkü Shenmue Sega'nın oyunu ve oyun ilk JPN olarak çıktı XBOX1 içinde JPN Shenmue oyunu vardı çünkü. Birde oyunu edinsen bile XBOX360'da çalıştırmak için birtakım işlemler yapmak gerekiyor yani bu işlemleri yapsan bile çalışmayabilir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.