Şimdi Ara

Ntsc J Wii ve problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar hongkongdan ntsc J wii aldım.Tabi ki de çok ucuza aldım.
    Ama aletin inglizce dil seçeneğini bulamıyorum!! Nereden yapıldını bilen war mı?
    Hadi inglizce olayını geçtim herkesin bilfiği ufak bi operasyondan geçirdim aleti rahat rahat oynamak için.Fakat oyunların çoğunu taktığımda siyah bi ekran dan başka bi şey çıkmıyo.Ntsc J wii si olan arkadaslarda da oluyo mu?
    Ntsc j wii kullanan arkadaşlar warsa ve de yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 30 Temmuz 2007; 9:56:26 >

• Hocam dil seçeneği makine ilk açıldığında sorar.Bana sorarsan wiide pilin olduğu vidayı aç yani pili çıkar geri tak.Tahminmce makinenin ilk açıldığı gibi olacaktır.O ekrandan dili seçebilirsin.Senin televizyon multisystem olmadığı için ntsc desteklemiyor.Eğer scart girişi var ise makinenin scartlı kablo almalısın.Bu şekilde siyah beyaz sorunu ortadan kalkacaktır
  • arkadaşım selam bende de ntsc-j var aynı yerden alınma.bazı oyunlar çalışıyor bazıları yüklemede siyah ekran ile karşılaşıyosun.tv den falan kaynaklı değil direk oyundan kaynaklı ve özellikle zımbırtıdan.bazı pal ve bazı usa oyunları çalışır.pm den geri dönersen sana çalışan oyunların listesini atarım.ayrıca RegionFrii die bi programla oyunların bölgesine bak mesela çalışmayan oyun pal ise usa versyonunu dene.mesela mortal kombat pal aldım çalışmadı usa aldım çalıştı.böle bir sürü oyun var..malesef ntscj ucuz bir konsol ama bu sorun yeni bir zımbırtı update ine kadar devam edecek :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undertaker_ -- 30 Temmuz 2007; 12:30:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PAL ve FW Nedir ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.