Şimdi Ara

NT'ye 2010 Basımı Simetri Seti Gelmiş Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NT'ye gidicem ama daha 2010 baskısı çıkmadıysa boşuna gitmek istemiyorum...Bilgisi olan var mı?

• NT pahalı değil mi? Ben sadece kitapları rahat rahat incelemek için gidiyorum oraya
  • Soru bankaları ve konu anlatımları geldi ama simetri hakkımda bi fikrim yok.
  • Yarın ben de Kızılay'daki şubesinden Fen dersleri için Simetri serisini almayı düşünüyorum, umarım gelmiştir.
  • Simetri Ygs&Lys biyoloji nasıl acaba kullananlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céltics

Simetri Ygs&Lys biyoloji nasıl acaba kullananlar var mı?

Benim kullanan tanıdıklarımın hepsi bütün serilerden memnun.Yolu düşen arkadaşlar 2010 basımının gelip gelmediğini yazarlarsa çok iyi olur.
  • Yukarı!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keçiören şubesine geldi ama ben senin yerinde olsam nt yerine zafer çarşısından alırdım daha ucuz oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret ozsoy

keçiören şubesine geldi ama ben senin yerinde olsam nt yerine zafer çarşısından alırdım daha ucuz oluyo

Ben İstanbulda'yım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

keçiören şubesine geldi ama ben senin yerinde olsam nt yerine zafer çarşısından alırdım daha ucuz oluyo

ok o zman istanbulda kitapçılar çarşısı varsa ki vardı sen de ordan al nt ye boşa para bayılma

• quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

ok o zman istanbulda kitapçılar çarşısı varsa ki vardı sen de ordan al nt ye boşa para bayılma

özel ileti yolladım.

kızılaya giden herhangi bir otobüse bin sıheye de in zafer çarşısını kime sorsan gösterir
    not:%40 indirim yapmalarını söyle ayrıca zafer çarşısındaki girişinin tam karşısındaki kitapçılardan al isim söyleyemiycem çünküü her yl isimleri değişiyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.