Bildirim
İNT PRİEST TAKI KOMBİNASYONU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bütçe kısıtlı ise takı alma derim.Chitin +8 yapmaya çalış. -
+8 chitin ile +7 chitin arasında 50 m fark var gibi sölüyosun kardeşim eğer paran yeterse al bi ep+1 yetmesse +0 oda olmassa görev takıları yeterli
edit:yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samican -- 22 Ağustos 2008; 13:36:03 > -
sadece ep diğreleri görev takıları yeterlimi -
quote:
Orjinalden alıntı: DeparturE_
Beyler int priest için görev takıları yeterli hp ve mana verirmi?
Ya da baska takı al diyorsanız hangi takıları alayım?
İtemler +6 ds--+3 tooth--+7 chitin set--dd 15 kafalık
NOT:Bütçem kısıtlı ucuz ve kullanışlı takılar söylerseniz sevinirim
1 - Priestte Hp ve int'ten önemli olan 2 şey Defans ve Resistans dır.
2 - Defansı Ds ile tamamlarsında Resistleri Tooth Yerine Lycaon alabilirsen süper olur.
3 - Chitin Set Ve dd iyidir fakat Spear Def Bulman lazım.
4 - Takılara gelince Küpelerin teki Craft diğeri +9 10 HP olsun.
Belt - Bronze Alabilirsen fena olmaz ( Ske - Glass - İb Alamıyacağın için )
Pendant EP %100
Yüzükleri şuan elleme ama ileride dual rom yaparsan iyi olur.
-
Ya Guzel Bi priest Soyliyeyim
+0-1-2 Ep
Ib-Glass
Dual Rof-Rol-Rom
Dual We-Sse Yada Ce/We
Set olarak +8CHitin yoksa Fp+8 Ama Yapabilirsen +9fp Pauldron/pad Gerisi +8Chitin veya Fp
Bukadar Cok Olmaz Dersen Goblin Fp Pauldron/Pad gerisi +8 fp
Ds Yeterli Yanına Holy+6 Sh+6 Eger Tooth Kalsın Diyorsan +5-6 yapmanı tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tenzen
Ya Guzel Bi priest Soyliyeyim
+0-1-2 Ep
Ib-Glass
Dual Rof-Rol-Rom
Dual We-Sse Yada Ce/We
Set olarak +8CHitin yoksa Fp+8 Ama Yapabilirsen +9fp Pauldron/pad Gerisi +8Chitin veya Fp
Bukadar Cok Olmaz Dersen Goblin Fp Pauldron/Pad gerisi +8 fp
Ds Yeterli Yanına Holy+6 Sh+6 Eger Tooth Kalsın Diyorsan +5-6 yapmanı tavsiye ederim.
totth +3 120 hp verio +5 140-150 verio 20 hp için 1-2gb değermi -
bir adet ep iki adet +10 hp veren takı almanı oneririm. paran daha fazlasını kaldırabiliyorsa daha iyi kupeler alabilirsin. görev yüzükleri iyidir. en kotu rom almadıgın surece kullanabilirsin.
birde HacKarizma nın düşünceside güzel. silah seçimini onun dediği gibi yapabilirsin -
Valla Ben Yıllardır Dedigim Bi Bi chr icin ugrasiyorum Ben Tooth Kullanmadım Am +3 İtem Biraz Garip geliyor Bana Daha iyisi varken niye Kotusunu Alayim:)
Benim En Cok sevdigim vede Kullanmaktan Zevk Aldıgım item Holy Paraya kıyıp Alinacak item:) -
Armor konusu ;
Priestlarda bu tür ikilemlere düştüğünüzde kesinlikle +8 Full Plate seçeneğini kullanın .. Chitine verilecek boşuna int statları karaktere + hp olarak geri dönecektir .. Bu büyük avantajdır ..
Yüzükler ;
1 adet görev yüzüğünün yanında Ring Of Magic olabilir , olursa güzel olur ...
Pendantın ;
Artılı ya da artısız ( Bütçene kalmış fakat fazla zorlanacağını sanmam + katmak konusunda ) Elemental Pendant olur .
Küpelerden ;
Birisini Secret Silver Earring veya Lillime's Enticement Earring olmazsa Bronze Earring olabilir .. Ötekisi görev küpesi olabilir ..
Belte gelince ;
Anti Defance ( Iron Belt - Glass Belt - Skeleton Belt [ Bronze Belti boşver] ) olamıcaksa , görev beltini çıkarma ..
Bütçene bağlı olarak yüzük ve küpeleri belirli kombinasyonlarda dual unique seviyesine çıkarabilirsin .. Küpelerin birisini def + hp ( Secret Silver Earring veya Bronze Earring ) şeklinde , diğerini ise resist+hp+def şeklinde ( Lillime's Enticement Earring)
-
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Armor konusu ;
Priestlarda bu tür ikilemlere düştüğünüzde kesinlikle +8 Full Plate seçeneğini kullanın .. Chitine verilecek boşuna int statları karaktere + hp olarak geri dönecektir .. Bu büyük avantajdır ..
Yüzükler ;
1 adet görev yüzüğünün yanında Ring Of Magic olabilir , olursa güzel olur ...
Pendantın ;
Artılı ya da artısız ( Bütçene kalmış fakat fazla zorlanacağını sanmam + katmak konusunda ) Elemental Pendant olur .
tesekkur ederim bu güzel oldu
Küpelerden ;
Birisini Secret Silver Earring veya Lillime's Enticement Earring olmazsa Bronze Earring olabilir .. Ötekisi görev küpesi olabilir ..
Belte gelince ;
Ayrıca arkadas demisbi itemin +3 ünü kullanmak tuhaf geliyor diyeAncak +3 ile +5 arasında 20 hp lik fark var 20 hp için neden 1-2 gb fazla vereyimki
ben tooth iyi diye düşünüyorum ama param olursa lobo hammer cok güzel bi item hem resis hem health bakımından
ds dende su an için memnunum takı konusunada karar verince kasmaya baslıyacam
Anti Defance ( Iron Belt - Glass Belt - Skeleton Belt [ Bronze Belti boşver] ) olamıcaksa , görev beltini çıkarma ..
Bütçene bağlı olarak yüzük ve küpeleri belirli kombinasyonlarda dual unique seviyesine çıkarabilirsin .. Küpelerin birisini def + hp ( Secret Silver Earring veya Bronze Earring ) şeklinde , diğerini ise resist+hp+def şeklinde ( Lillime's Enticement Earring)
-
Mert
tesekkur ederim yardımın için
Tenzen
+3 item kullanmak tuaf geliyor demişsin ancak tooth un + ları arasında fazla bi fark yok +7 si 170 verio +3 ü 120 ben 50 hp için neden 2-3 gb vereyimkiSu an için tooth tan memnunum ama ilerde almayı istediğim item lobo hammer hem resis hem hp açısından güzel bir item ds dende su an için memnunum takılarada karar verince charı kasmaya baslayacağım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X