Şimdi Ara

nss error sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nss ile product code degistirmek istiyorum scan a bastigim zaman alt tarafta error yaziyo pc suite son surumde nss 1.0.38.14 nolur biriniz yardimci olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsaid -- 25 Aralık 2008; 17:04:38 >

• arkadaşlar bileniniz yokmu yaaa
  • arkadaşlar şimdi denedim program n95 8gb görüyo n79u görmüyo nolur biriniz yardımcı olun
    ya bu konuda bilgisi olan yokmuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsaid -- 25 Aralık 2008; 18:48:08 >

• konuya şans eseri rastladım

C:\Program Files\Nokia klasörü vardır bilgisayarında, NSS'i çalıştırmadan önce Nokia'nın bütün programlarını(Nokia klasöründe yüklü olan) kapat PC Suite gibi, sonra bu klasörün adını geçici olarak değiştir ki programlar çalışamasın sonra NSS'i çalıştır sorun çıkarmayacak. Eğer telefonu bilgisayara bağladığında Nokia programları o sırada çalışıyorsa, sen o programları kapatıp klasör adını değiştirsende hata verebiliyor.Bu durumda programları kapatıp klasör adını değiştirdikten sonra telefonu kablodan ayırıp tekrar bağlamayı dene sorun kalmayacak.İşin bitince klasör ismini düzeltmeyi unutma. (Eğer Nokia programlarını başka klasöre yüklediysen o klasörün adını değiştirmelisin, söylediğim klasör adresi default yükleme adresi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow -- 28 Ekim 2009; 0:12:03 >
  • cok tesekkürler..
  • NE KADAR ARAŞTIRMA YAPTIYSAM NSS ERROR HTASINA ÇÖZÜM BULAMAMIŞTIM.BİRAZ ZAMANIMI ALDI AMA OLSUN .NEYSE ŞİMDİ ÇÖZÜMÜ ŞU ARKDAŞLAR NSS AÇIYORSUNUZ SAĞDA MERCEĞE TIKLADINIZ.SONRA PHONE İNFO DEDİNİZ,ORDA DURUN SCAN YAPMADAN ÖNCE, TELEFONA TAKTIĞINZ USB GİRİŞİNİ ÇIKARTIN TEKRAR (TELEFON GİRİŞİNDEN ÇIKARTIN) TAKIN.ONDAN SONRA SCAN YAPIN GÖRECEKSİNİZ Kİ İNŞA-ALLAH SİZİNKİDE OLACAK.BENİM SORUNUM BÖLE ÇÖZÜLDÜ UMARIM SİZİNKİDE ÇÖZÜLÜR...HADİ KOLAY GELE....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

NE KADAR ARAŞTIRMA YAPTIYSAM NSS ERROR HTASINA ÇÖZÜM BULAMAMIŞTIM.BİRAZ ZAMANIMI ALDI AMA OLSUN .NEYSE ŞİMDİ ÇÖZÜMÜ ŞU ARKDAŞLAR NSS AÇIYORSUNUZ SAĞDA MERCEĞE TIKLADINIZ.SONRA PHONE İNFO DEDİNİZ,ORDA DURUN SCAN YAPMADAN ÖNCE, TELEFONA TAKTIĞINZ USB GİRİŞİNİ ÇIKARTIN TEKRAR (TELEFON GİRİŞİNDEN ÇIKARTIN) TAKIN.ONDAN SONRA SCAN YAPIN GÖRECEKSİNİZ Kİ İNŞA-ALLAH SİZİNKİDE OLACAK.BENİM SORUNUM BÖLE ÇÖZÜLDÜ UMARIM SİZİNKİDE ÇÖZÜLÜR...HADİ KOLAY GELE....

Çok sağol hacımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm Arkadaşoları yazılanlarıda denedim birtürlü sorunu çözemedim Error hatasıla karşılaşıyorum başka bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim bu sorunda kurtulmuş olurum (X2-00 Cihaz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

NE KADAR ARAŞTIRMA YAPTIYSAM NSS ERROR HTASINA ÇÖZÜM BULAMAMIŞTIM.BİRAZ ZAMANIMI ALDI AMA OLSUN .NEYSE ŞİMDİ ÇÖZÜMÜ ŞU ARKDAŞLAR NSS AÇIYORSUNUZ SAĞDA MERCEĞE TIKLADINIZ.SONRA PHONE İNFO DEDİNİZ,ORDA DURUN SCAN YAPMADAN ÖNCE, TELEFONA TAKTIĞINZ USB GİRİŞİNİ ÇIKARTIN TEKRAR (TELEFON GİRİŞİNDEN ÇIKARTIN) TAKIN.ONDAN SONRA SCAN YAPIN GÖRECEKSİNİZ Kİ İNŞA-ALLAH SİZİNKİDE OLACAK.BENİM SORUNUM BÖLE ÇÖZÜLDÜ UMARIM SİZİNKİDE ÇÖZÜLÜR...HADİ KOLAY GELE....

Allah razı olsun, işe yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.