Şimdi Ara

Nsf401 Sertifikalı Su Filtreleme Sistemi (SERTİFİKASI OLMAYAN SAHTE CİHAZLARA DİKKAT!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum sosyal izolasyon döneminde ne kadar az dışarıyla temasta olursak o kadar iyi. Dışarıdan kargo bile çağırınca bile bir temas ortamı oluşabiliyor imzaydı v.s. O yüzden bende en azından su tüketimi için dışarıyla temasta olmamak kendi suyumu kendimiz temin etmek amacıyla su arıtma cihazı olarak da tabir edilen filtreleme sistemlerini şöyle bir araştırdım.

Vardığım Sonuç NSF401 sertifikasının su filtreleme kalitesini gösteren en önemli belge olduğu. ve bu sertifikaya sahip cihazlar içinde de piyasa yoklaması yaptığımda mantıklı gelen QNET'in Homepure Nova Su Filtreleme Sistemi oldu.

Sebil tipi kullanımı kolay, suyu lezzetli. su gibi temel ihtiyaçları en azından dışarıdan temin etmemek mantıklı geliyor gerçekten.

Ayrıca piyasada NSF401 sertifakalı olduğunu iddia edip gerçekten öyle olmayan cihazlarda var arkadaşlar. Lütfen dikkatli olun.

Su arıtma cihazları alırken lütfen sertifikasını şu siteden kontrol edin:

NSF sitesinde arama için:
    info.nsf.org
    Listing Category Search Page | NSF International
    https://info.nsf.org/Certified/DWTU

Qnet'in Homepure Novasını ben kontrol ettim gerçekten NSF 401 sertifikaları var arkadaşlar.

Konuyla ilgili arayışta olan dostları aydınlatmak adına yazmak istedim, umarım reklam olarak anlaşılmaz. teşekkürler.
    Nsf401 Sertifikalı Su Filtreleme Sistemi (SERTİFİKASI OLMAYAN SAHTE CİHAZLARA DİKKAT!)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.