Şimdi Ara

NSeries in üstün özellikli,şık dizaynlı teli N80 BURADA! (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.864
Cevap
1
Favori
558.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...247...491492493494
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada sizin soruna çözüm buldum...free i-sms die bir program var..onu yüklerseniz hem iphone tarzı msjlaşabiliyorsunuz(isterseniz kapatabilirsin...) hemde sistem saatine göre gelio msjlar..msj kaçta atılmış görebiliyorsunuz

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

bu arada sizin soruna çözüm buldum...free i-sms die bir program var..onu yüklerseniz hem iphone tarzı msjlaşabiliyorsunuz(isterseniz kapatabilirsin...) hemde sistem saatine göre gelio msjlar..msj kaçta atılmış görebiliyorsunuz

Mesajını daha yeni gördüm ve indirip denedim bu programı fakat hala aynı, düzelmedi. Sen kendinde denedin mi, sorun çözüldü mü?

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Bende programdan baktım aslında fakat gene sana msjın ulaştığı saati gösteriyor. Sanırım benim bu problemin çözümü yok.
    Servise de götürmek istemiyorum garantisi geçeli yıllar oldu. Böyle idare edecez artık.
Sayfa: önceki 1...247...491492493494
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.