Şimdi Ara

NSeries in üstün özellikli,şık dizaynlı teli N80 BURADA! (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.864
Cevap
1
Favori
558.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: hedgehog

N95 sadece wap sayfalarını açacak?şaka yapıyorsun galiba:)

arkadas virgul koymadigi icin karisiklik olmus ''...cogu sıteyı acabılıyo mu n95 gıbı , yoksa sadece wap sayfalarını mı acıyo? '' dalga gecmeye gerek yok yani herses dalga gecicek bisey ario zaten forumlarda
  • arkadaşlar,bende philips x800 var. tam dokunmatik ekrandır kendisi, ben bu teli hp 514 ü satarak bi hevesle aldım ama şimdi bana zor geliyor kullanımı. hp 514 ten önce 6600'ım vardı ve ona istediğim symbian ı yüklüyordum.
    şimdi size tek bi sorum var:
    philips x800 ü verip bu telden almalı mıyım???
    teşekkürler...

Orjinalden alıntı: karakahin

arkadaşlar,bende philips x800 var. tam dokunmatik ekrandır kendisi, ben bu teli hp 514 ü satarak bi hevesle aldım ama şimdi bana zor geliyor kullanımı. hp 514 ten önce 6600'ım vardı ve ona istediğim symbian ı yüklüyordum.
    teşekkürler...

x800 boyutunda butun ozellikleri seni rahatlikla karsilar ama ekrani buyuk olsun diyorsan ve dokunmatik ekran gibi ozellikler istiyorsan seni tatmin etmeyebilir belki onun disinda gercekten ii bi telefon

Orjinalden alıntı: TheGreen7

quote:

Orjinalden alıntı: karakahin

arkadaşlar,bende philips x800 var. tam dokunmatik ekrandır kendisi, ben bu teli hp 514 ü satarak bi hevesle aldım ama şimdi bana zor geliyor kullanımı. hp 514 ten önce 6600'ım vardı ve ona istediğim symbian ı yüklüyordum.
    teşekkürler...

x800 boyutunda butun ozellikleri seni rahatlikla karsilar ama ekrani buyuk olsun diyorsan ve dokunmatik ekran gibi ozellikler istiyorsan seni tatmin etmeyebilir belki onun disinda gercekten ii bi telefon

cevabi yazın için teşekkür ederim.

• slm arkadaşlar n80 güzel telefon almayı düşünüyorum ama bana 2.el fiyatları hakkında bilgi verebilecek varmı sadece şimdilik meraktan soruyorum lütfen bilgi verin :(((

N80 (Normal):

N80 (İE):

Cevap Bekliyorum :)
  • sadece telefonu (çalışabilecek şekilde yani telefon + batarya) ne kadara gelir (kulaklık - şarj aleti vb olmadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 16 Şubat 2009; 15:59:33 >
    yardımcı olursanız sewinirim

bu arada nejat İE internet edition oluo wireless la nete griosn bndede
    ondn war ama çok takılıo bi çözümü warmı:s çok doluda değil..

Orjinalden alıntı: gslikahraman

slm arkadaşlar n80 güzel telefon almayı düşünüyorum ama bana 2.el fiyatları hakkında bilgi verebilecek varmı sadece şimdilik meraktan soruyorum lütfen bilgi verin :(((

N80 (Normal):

N80 (İE):

Cevap Bekliyorum :)

Ben de 2. elini düşünmeye başladım. Fiyatları 250 civarında ortalama. Yalnız yeri geldiğinde wi-fi ile internete bağlanmak istiyorum, "IE" edition'ın tam olarak düz versiyondan farkı nedir?
    Bunun yanında genel bakımdan artı ve eksileri nelerdir acaba? Malum sayfalar çok fazla + bugün ne olduysa site çok yavaş. Bu yüzden kusuruma bakmayın. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• arkadaşım IE olunca telefonun ayarlar bölümünde
    wlan sihirbazı diye biryer var orayı açıyorsun
    yakındaki kablosuz wireless ları ve wlanları arıyor
    birini bulup onun üstünden ücretsiz internet
    bağlantısı sağlıyor. Bu çok önemli ve ender
    bulunan bir özelliktedir iphone , blackberry ,n 95
    gibi büyük ve önemli markalarda bulunur. normal
    ile IE arasında başka bir değişiklik yoktur ama benim
    tercihim IE dir. Alıcaksan da onu al derim

soldaki IE sağdaki normal
  • arkadaşlar yakın bi zaman içinde bende düşünüyorum bu telefondan. 2. el alcam tabe. hatta e250 ile takas etcem. Size sorun ise alırken şuna buna dikkat et, kazıklanma diyebileceğiniz konular varsa bi zahmet sölerseniz sevinirim. şimdiden tşk ler.
    Özelliklerini sormıcam çok feci bi telefon zaten. ben hatırlıyomda ilk çıktığında bi arkadaş almıştı bu telefonu 1 milyarmı falan vermişti. Şimdi ise piyasası 200 - 250 arası değişiyo. Antalyada böle. Diğer illeri bilmem.
  • kim hortlattı la konuyu?
    EPSON TW-550
  • konu eskımemıstıkı hortlatılsın
    solo guitars
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreen7

form ve ekran olarak n80 daha iyi hafiza olarakta n91 ama cok doldugunda yavaslio die okumustum yani n80

ohh.tam bana sorulacak soru..n91 icin soyliyebileceklerim sunlardir. 2 yil boyunca n91 kullandim...hdd si bozuldu, o yuzden yedek parca olarak satilikta suanda..kvk bile yapamadi..ben n91 i telefon ve mp3 player niyetine kullaniyordum cogunlukla..4gb olani kullaniyordum ki 4gb in yaklasik 3.5gb i doluydu ve herhangi bir takilmasi soz konusu degildi..sadece ilk acilista 1dk dan az bir surede acilmiyordu.acildiktan sonrada biraz bekleyince sorun kalmiyor.mp3 player siradan mp3 player olarak dusunme..en az ipod olarak dusun..ayrica ben ep 630 ile kullaniyordum.ses mukemmel...boyut olarak ben sorun yapmadim.siradan telefonlara gore biraz buyuk.sen nasil istersin..

gelelim n80 e.yaklasik 1 aydir kullaniyorum sayilir.230 milyona 2.el aldim.suan icin sorunsuz.ozellikle kamerasi beklemedim performansi gordum.belki cok kucumsedim teli.2. el aldigim icin kizagi kapatinca ust bolum biraz sallaniyor.ama kizagi acinca sallanmiyor.menusu bildigimiz nokia menusu.wifi suan icin sorunsuz.opera kullaniyorum.resimleri iptal ediyorum.tikir tikir masallah kullaniyorum.baska demem gerek birsey var mi die dusunuyorumda...eger warsa aklina takilan birsey...sorarsin pm den...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.