Şimdi Ara

NSeries in üstün özellikli,şık dizaynlı teli N80 BURADA! (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.864
Cevap
1
Favori
542.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cc_man yenı surum ıle ılgılı paylasımın olmus ama ben 10 aylık N80İE kullanıcısıyım ama yalnız bu yenı versıyon yukleme konusunda hiç ama hiç bilgim yok bana en basit bı sekılde anlatabılırmısın yenı versıyonu yukleyebılır mıyım?Birde bu yenı versıyonu yukleyınce ne gıbı avantajı olacak telefona yukledıgım tema oyun ve programlar sılınecek mı?Benim N80İE mın versyonu V 4.0632.0.38 yenı versyona gerek var mı? Mesela ben arama yaparken arasıra telefon aramayı yapmıyor ancak telefonu kapatıp açınca arama yapabılıyorum bunun duzelecegını solemıstın bunun dısında ne gıbı yenılıkler olacak bılgın varsa paylaşırsan sevınırım şimdiden tesekkur ederım....
  • değerli n80 kullanıcıları,arkadaşımızın biri hepimizin adına bir topic açmış,
    resimlerinizle sizde destek olabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_15697373/tm.htm
  • mrk_1905
    onelikle bu konuda biraz daha arastirma yap (update ile ilgili) forumda var bu konu

Ben SoonR ilie ilgili soruna cevap verecegim öncelikle

bu program ile C-D-E gibi sürücüler yerine PAYLASIM KLASORUNU gorebilirsin wlan yada gprs ile..

ama ben illa C-D-E gibi sürücüleri gorup icinde gezmek dolasmak istiyorum dersen alanimdaki

BlueToothRC7 programi ile BLUETOOT üzerinden yapabilirsin

http://www.4shared.com/file/18404621/fbf0376b/BlueToothRC7_BT_pc_yonetme_.html

buda benim telefon ekranindan baglandiktan sonraki ekran resimleri

Ama soonr konusu acilmisken de onunla ilgili bilgi vereyim..cunki neden c-d-e gibi suruculeri gormek istedigin konusunda ve ne icin kullanmak istedigin ile ilgili aciklama yapmamissin (yani ne icin; pc ni yonetmek mi icinden birseylere ulasmak mi anlaminda)

SoonR web client
    http://www.soonr.com/web/front/download_IE.jsp
    buradan soonr i indirip pc ne kuracaksiniz ama oncesinde orada bir kullanici adi ve sifre olusturmalisiniz
    pc ne kurduktan sonra ise ayarlar menusunde paylastirmak istediginiz (disardan baglandiğinizda işinize yarayan dosyalarin bulundugu klasor) bir klasor secmelisiniz
    daha sonra telefonunuzdan WEB i acipwww.soonr.com yazarak gelen ekrandaki kullanci adi ve sifrenizi girerek baglanabilirsiniz
    buda kendi telefon ekranindan deneme goruntuleri..saygilar

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

WOLKY
    bu sana ve tüm n80 cilere

NOKİA SOFTWARE UPDATER İLE SON VERSİYON ATAMAYANLAR İCİN NASİL ATILACAGİ İLE İLGİLİ
    N80 İLE YAPİLMİS BİR DEMO

arkadaslar bu gunlerde forumlardaki sikca sorulan soru

""YENİ SÜRÜM VAR BİLİYORUM AMA NSU(nokia software updater) İLE GUNCELLESTİRME YAPMAYA KALKTİGİMDA ELİNİZDEKİ ZATEN SON SÜRÜMDÜR GÜNCELLESTİRME YOK"

konusu ile ilgili bir demo hazirladim n80 ile

1-NSU baglandiniz ve size en son surum dedi ama biliyorsunuzki bunun yeni sürümü var..
    hemen ilk işiniz
    Network KILLER arkadasimizin paylasim alanindaki NEMESİS SOFTWARE SERVİCE programini indirmek olacaktir
    http://www.4shared.com/file/14023678/447d3831/Nemesis_Service_Suite_v103810.html

2-pc nizde nokia pc suite -nokia software updater ve nemesis sevice suite kurulu olacaktır

3-data kablomuzu takip pc suite modu etkinlestirilip telefona baglandigimizi bir kere gormelisiniz

4-ardindan NSS i acip PHONE INFO ya basip sagdaki READ tusunun yanindaki ENABLE yazan kutuya isaret koyarak READ a basacaksiniz.burada pili cikardiginiz zaman gordugunuz CODE u goreceksiniz

5-burasi onemli ;formda ayni modelden olupta update yapabilmis bir arkadasinizdan CODE u isteyeceksiniz
    (burda verilen CODE N80 icindir unutmayin N80 kullananlar bu code ile guncellestirme yapabilirler)
    örnek :ben boyle bir CODE a ihtiyacim oldugunda bana bunu
    aliihsanozek arkadasim verdi (tekrar tesekkurler)

quote:

Orjinalden alıntı: aliihsanozek
    cc_man istediğin kod 0526961.. bizzat KVK'lı N80'imin arkasından baktım. siyah bu arada telefonum.

6-Bende nemesis ile gordugum product code yazan yere bunu yazdim ve WRITE tusuna bastim.nemesis ile işim bitti artik

7-simdi NSU ile tekrar guncellemeleri arattirdigimda bana yeni sürüm oldugunu soyledi ve ben cihazimi basari ile guncellestirdim

saygilar
    vites te boşta
    asagida konu ile ilgili resimler var

çok teşekkür ederim şuan yapabiliyorum güncellemeyi...

çok sagol emeğin için kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: soylu

değerli n80 kullanıcıları,arkadaşımızın biri hepimizin adına bir topic açmış,
    resimlerinizle sizde destek olabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_15697373/tm.htm

evet arkadaşlar buradaki tüm n80 kullanan arkadaşları n80 fotoğraf galerisine bekliyoruz

saygılar...

• elinde nokia kod olan var mı...

mesela bizim n80 için bütün kodlar... her ne olursa olsun...

hangi kod ne yapıyor...?

paylaşan olursa çok makbule gecer.
  • WOLKY
    verdimya aciklamada .
    .onu kullanabilirsin.bu imei gibi bir sey degil sadece ulke kodudur hangi ulke icin uretildigi icindir
  • quote:

WOLKY
    verdimya aciklamada .
    .onu kullanabilirsin.bu imei gibi bir sey degil sadece ulke kodudur hangi ulke icin uretildigi icindir

yok yok güncelleme işini hallettim benim dediğim kodlar hani *7370* falan bu tarz kodlar için dedim :) bilgi olsun amaçlı...

bu arada yeni versiyon yuklemesinde ufak bir hata buldun sanki...

profilimde tuş sesi "kapalı" olmasına rağmen normal ekranda tuşlara basınca derinden tuş sesi geliyor... bu sanırım bir versiyon hatası.
  • profilimde tuş sesi "kapalı" olmasına rağmen normal ekranda tuşlara basınca derinden tuş sesi geliyor... bu sanırım bir versiyon hatası.

bence hata degil yeni bir kullanim sekli ve bug oldugunu sanmiyorum
    dikkat edersen o ses sadece telefon konumundayken numara cevirirken cikiyor menulerde gezerken degil
    sadece numara cevirirken ses cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 11 Temmuz 2007; 16:49:25 >
  • quote:

profilimde tuş sesi "kapalı" olmasına rağmen normal ekranda tuşlara basınca derinden tuş sesi geliyor... bu sanırım bir versiyon hatası.

bence hata degil yeni bir kullanim sekli ve bug oldugunu sanmiyorum
    dikkat edersen o ses sadece telefon konumundayken numara cevirirken cikiyor menulerde gezerken degil
    sadece numara cevirirken ses cikiyor

ben bu sesi sevmiom ne olcak simdi :)
  • alişacağiz böyle yaşamaya
  • quote:

alişacağiz böyle yaşamaya

deneyelim bakalım
  • Yes tuşuna basınca bazen arama yapmamam problemi bu yeni versiyondada mevcut.
  • arkadaslar n80 de 2 gb lık hafıza kartı takıp full dolduran varmı yavaslama falan oluomu yani? ona gore destekliyorsa 4 gb hafiza karti alcam

sorum atlandi galiba
  • bendede video cekim modunda ike video cekim kalitesini degistirmek istedigimde ve menulerinde takiliyor zor degişiyor menuler bekliyor cok
  • quote:

bendede video cekim modunda ike video cekim kalitesini degistirmek istedigimde ve menulerinde takiliyor zor degişiyor menuler bekliyor cok

bu goruntu ayarlarında

flaş:gözkırpması
    görüntü netliği: yüksek

yapıyorum ama her açışta eskiye dönmüş oluyor kıl oluyorum yaw.
  • orasi zaten oyledir..degişiklikleri hafizada tutmaz otomatik mod a doner
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreen7
    arkadaslar n80 de 2 gb lık hafıza kartı takıp full dolduran varmı yavaslama falan oluomu yani? ona gore destekliyorsa 4 gb hafiza karti alcam
    sorum atlandi galiba

bence alabilirsin arkadasim calişacaginada bahse girerim..sadece cok fazla icine fotograf atarsan orada bir sikinti olur (yavas acilir)o kadar.
    karti taktiginda bos hafizayi dogru goruyorsa calişir.ama kaliteli bir marka sec

bende senin gibi sorumustum bir zamanlar 6230 da 1 gb kart deneyen varmi diye kimseden ses cikmammişti gittim vatandan 182 liraya HAMA marka kart aldim taktim canavar gibi de calişmisti
    n80 de simdi 1 gb işimi goruyor
  • 4 gb zorlar yani
  • cok fazla resim olursa icinde galeriye girdigin zaman oradaki kucuk resimler zor gelir ekrana uzun surer demek istedim sadece
    n95 te calişiyor n80 de de calişacagina bahse girerim o kadar
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.